Πρόστιμα κορονοϊού: Χαμός με τα πρόστιμα το Σαββατοκύριακο – Κορονοπάρτι σε Κολωνάκι και Χαλκίδα

Πρόστιμα κορονοϊού: Βροχή προστίμων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη χώρα

Πρόστιμα κορονοϊού: Ενώ η πανδημία του κορονοϊού καλά κραττεί ακόμα στη χώρα. Ορισμένοι πολίτες πάντα θα βρίσκουν τρόπο να παρανομούν και να σπάνε την καραντίνα. Αυτή τη φορά, βροχή προστίμων έπεσε το Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σε άτομα που έσπασαν την καραντίνα και παρανόμησαν.

Για παράδειγμα, στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε σπίτι στο οποίο είχε στηθεί καραόκε. Στο σπίτι είχαν μαζευτεί 7 άτομα και διασκέδαζαν παρά τις απαγορεύσεις. Στο διοργανωτή του πάρτι επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους συμμετέχοντες πρόστιμο 300 ευρώ.

Αντίστοιχα, κορονοπάρτι διαλύθηκε από την αστυνομία και στον Κορυδαλλό. 17 άτομα είχαν μαζευτεί σε διαμέρισμα και πάρταραν εν μέσω καραντίνας. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον ιδιοκτήτη στον οποίο βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Και στη Χαλκίδα, παράνομο πάρτι Ρομά έλαβε χώρα στην περιοχή της Χαραυγής, το οποίο διέλυσαν οι αστυνομικοί.

Ακόμα, στο Ηράκλειο, νέοι που είχαν μαζευτεί στην πλατεία Ελευθερίας το έβαλαν στα πόδια μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς.

Πρόστιμα κορονοϊού: Βροχή από πρόστιμα το Σαββατοκύριακο στη χώρα

Δείτε μερικά ακόμα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε πολίτες για παραβάσεις σχετικές με τον κορονοϊό

Στο Ρέθυμνο, καφενείο το οποίο βρισκόταν σε αναστολή λειτουργίας, λειτουργούσε κανονικά και σέρβιρε πελάτες! Η αστυνομία βεβαίωσε συνολικά 15 πρόστιμα σε θαμώνες.

Τέλος, στις περιοχές Παγκράτι και Βύρωνα στην Αθήνα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν δύο καφέ-μπαρ που λειτουργούσαν κανονικά και σέρβιραν καθισμένους πελάτες. Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων συνελήφθησαν, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 16 πρόστιμα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo