Πύργος Ηλείας: Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με δάγκωμα οχιάς και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!

Πύργος Ηλείας: Συναγερμός έχει σημάνει στις κοντινές επαφές του άνδρα

Πύργος Ηλείας: Ένα απρόσμενο ατύχημα που είχε άνδρας από δάγκωμα οχιάς, φανέρωσε κατά λάθος ότι είναι φορέας του κορονοϊού! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 58χρονος άνδρας από το Γιαννιτσοχώρι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Ζαχάρως καθώς τον δάγκωσε οχιά.

Το ιατρικό προσωπικό του κέντρου υγείας του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Εν συνεχεία ο άνδρας μετέβη στην Κυπαρισσία. Από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Αυτό που συνέβη έπειτα ήταν εντελώς απρόσμενο…

Πύργος Ηλείας: Τον δάγκωσε οχιά και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!

Ο άνδρας από τον Πύργο στην Ηλεία που τον δάγκωσε οχιά, διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό!

Καθώς βρισκόταν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη διαδρομή προς το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, το πλήρωμα του έκανε τεστ για να διαπιστώσει εάν είναι φορέας του κορονοϊού, βάσει πρωτοκόλλου.

Ο άνδρας λοιπόν ήταν θετικός στον κορονοϊό! Το γεγονός εξέπληξε τον ίδιο και τον πλήρωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι στενές επαφές του ώστε να εξεταστούν. Μάλιστα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο αδερφός του βρέθηκε κι αυτός θετικός στον κορονοϊό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα