Πύργος: Σοκ με τρία ανήλικα αδέρφια που κατάπιαν χάπια της γιαγιάς τους – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Πύργος: Σοκ με τρία ανήλικα αδέρφια που κατάπιαν χάπια της γιαγιάς τους – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Πύργος: Τα μικρά παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και διέφυγαν του κινδύνου

Πύργος: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου με το περιστατικό τριών ανήλικων παιδιών που κατάπιαν χάπια. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, δύο ανήλικα κορίτσια και ένα αγόρι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Καθώς μπήκαν στο δωμάτιο της γιαγιάς τους και κατάπιαν όλα τα φάρμακα που είχε στο κομοδίνο της.

Αμέσως μόλις οι γονείς αντιλήφθηκαν τι συνέβη, έφυγαν εσπευσμένα για το νοσοκομείο Πύργου. Στα παιδιά έγιναν πλύσεις στομάχων και ευτυχώς διέφυγαν του κινδύνου.

Πύργος: Σοκ με τρία ανήλικα αδέρφια που κατάπιαν χάπια της γιαγιάς τους – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Εκτός από αυτό το περιστατικό στην περιοχή του Πύργου, 15χρονο κορίτσι κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Το ένα μετά το άλλο σοκάρουν τα περιστατικά απόπειρας βιασμών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, ένα ανήλικο κορίτσι 15 ετών, κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η ανήλικη κατήγγειλε δύο νεαρούς ηλικίας 22 και 25 ετών για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και της απόπειρας βιασμού.

Οι νεαροί συνελήφθησαν, ενώ ο 22χρονος είναι αυτός που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και ο 25χρονος για απόπειρα βιασμού.

Δικογραφία σχηματίστηκε επίσης εις βάρος του 22χρονου, του 25χρονου, της 15χρονης και μίας ανήλικης φίλης της για παράβαση του νόμου σχετικά με τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.

Μανέλη: Η εγγονή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έζησε στην Αμερική

Κωνσταντινίδου – Χάνος: Μαζί στο θέατρο για τη Μαρία Χάνου

Θρήνος για πρώην παίκτη του Rising Star: Συγκλονίζει περιγράφοντας πως ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της 32χρονης Γεωργίας

Αποκάλυψη: Η σωτήρια κίνηση της ηλικιωμένης που σκοτώθηκε στην Πλάκα και έσωσε τους μαθητές του σχολικού

ΜΟΛΙΣ «ΕΣΚΑΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ 400 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ 150 ΕΥΡΩ – Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Προτεινόμενα