Πύργος: Σοκ με τρία ανήλικα αδέρφια που κατάπιαν χάπια της γιαγιάς τους – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Πύργος: Τα μικρά παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και διέφυγαν του κινδύνου

Πύργος: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου με το περιστατικό τριών ανήλικων παιδιών που κατάπιαν χάπια. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, δύο ανήλικα κορίτσια και ένα αγόρι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Καθώς μπήκαν στο δωμάτιο της γιαγιάς τους και κατάπιαν όλα τα φάρμακα που είχε στο κομοδίνο της.

Αμέσως μόλις οι γονείς αντιλήφθηκαν τι συνέβη, έφυγαν εσπευσμένα για το νοσοκομείο Πύργου. Στα παιδιά έγιναν πλύσεις στομάχων και ευτυχώς διέφυγαν του κινδύνου.

Εκτός από αυτό το περιστατικό στην περιοχή του Πύργου, 15χρονο κορίτσι κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Το ένα μετά το άλλο σοκάρουν τα περιστατικά απόπειρας βιασμών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, ένα ανήλικο κορίτσι 15 ετών, κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η ανήλικη κατήγγειλε δύο νεαρούς ηλικίας 22 και 25 ετών για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και της απόπειρας βιασμού.

Οι νεαροί συνελήφθησαν, ενώ ο 22χρονος είναι αυτός που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και ο 25χρονος για απόπειρα βιασμού.

Δικογραφία σχηματίστηκε επίσης εις βάρος του 22χρονου, του 25χρονου, της 15χρονης και μίας ανήλικης φίλης της για παράβαση του νόμου σχετικά με τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.

Related posts

Συναγερμός στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

Καίγεται το εμβληματικό κάστρο του Χάρι Πότερ στην Οδησσό – Πέντε νεκpοί

Ανάσταση – Άγιο Φως: Πώς θα έρθει εφέτος στην Ελλάδα λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή