Ρέθυμνο πρόστιμο: Καφενείο λειτουργούσε παράνομα – Βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη

Ρέθυμνο πρόστιμο: Ακόμα ένα περιστατικό παράνομου σπασίματος καραντίνας

Ρέθυμνο πρόστιμο: Ατελείωτα είναι τα περιστατικά παρανομίας στη χώρα εν μέσω lockdown. Το ένα μετά το άλλο τα καταστήματα λειτουργούν παράνομα σε περιοχές της χώρας χωρίς να λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες υπόψη τα μέτρα που ισχύουν.

Αυτή τη φορά, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ένα καφενείο στην περιοχή του Ρεθύμνου το οποίο λειτουργούσε κανονικά. Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Ρέθυμνο πρόστιμο: Καφετέρια λειτουργούσε κανονικά - Κόπηκε πρόστιμο

Εκτός από το πρόστιμο που κόπηκε σε ιδιοκτήτη καφενείου στο Ρέθυμνο, 110 πρόστιμα βεβαιώθηκαν ακόμα για άσκοπες μετακινήσεις και μη χρήση μάσκας

Στη διάρκεια ελέγχων από τις αστυνομικές αρχές, εντοπίστηκαν 76 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις. Στο Ηράκλειο τα πρόστιμα ανήλθαν στα 49, στα Χανιά 8, στο Ρέθυμνο 7, στο Λασίθι 7 και στον ΒΟΑΚ 6.

Όσο για τις παραβιάσεις σχετικά με τη μη χρήση μάσκας, 34 πρόστιμα βεβαιώθηκαν συνολικά. Από αυτά από 10 εντοπίστηκαν σε Ηράκλειο και Χανιά, 8 στο Λασίθι, 5 στο Ρέθυμνο και 1 στον ΒΟΑΚ.

Ρέθυμνο πρόστιμο: Καφετέρια λειτουργούσε κανονικά - Κόπηκε πρόστιμο

Ένα ακόμα πρόστιμο βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας στην Κρήτη που λειτουργούσε κανονικά

Παρά τις απαγορεύσεις, ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κρήτη αποφάσισε να τη λειτουργήσει κανονικά και να δέχεται πελάτες. Ύστερα από έλεγχο της αστυνομίας, εντοπίστηκαν τόσο οι πελάτες όσο και ο ιδιοκτήτης. Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας για 15 μέρες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo