Ρέθυμνο: Ρεθυμνιώτες έφτιαξαν τεράστια ελληνική σημαία για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ρέθυμνο: Πρόκειται για μία ελληνική σημαία 300 τετραγωνικών μέτρων

Ρέθυμνο: Μία τεράστια ελληνική σημαία έφτιαξαν Ρεθυμνιώτες για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Πρόκειται για μία ελληνική σημαία 300 τετραγωνικών μέτρων την οποία έφτιαξε ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ».

Η τεράστια ελληνική σημαία θα υψωθεί στις 24 Μαρτίου στην μαρίνα του Ρεθύμνου.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε μέλος του συλλόγου, ο κ. Γιώργος Παπαδόσηφος.

Ρέθυμνο: Τεράστια ελληνική σημαία έφτιαξαν οι Ρεθυμνιώτες

Πέρα από την τεράστια ελληνική σημαία του Ρεθύμνου, ο καθηγητής Γώγος λέει ότι δεν μπορεί να γίνει παρέλαση την 25η Μαρτίου με τόσα κρούσματα

Αρνητικός είναι ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος με τη διαξαγωγή στρατιωτικής παρέλασης την 25η Μαρτίου. Τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένα, οπότε όπως ανέφερε ο ίδιος «Το δεύτερο κύμα ήταν δυνατό, αλλά χτύπησε συγκεκριμένες περιοχές. Η διαφορά τώρα είναι ότι έχει χτυπηθεί το κέντρο της χώρας, η Αττική, με τόσο μεγάλο αριθμό κατοίκων και παράλληλα σε όλη τη χώρα έχουμε μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο. Αυτή τη στιγμή το κόκκινο έχει εξαπλωθεί παντού. Με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να γίνει παρέλαση την 25η Μαρτίου».

Υπενθυμίζεται ότι για την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα έχουν προσκληθεί ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν και ο Πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν έχει δώσει αρνητική απάντηση στην πρόσκληση. Από την άλλη, ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν και η σύζυγός του έχουν απαντήσει θετικά στην πρόσκληση. Το ίδιο ισχύει και για τον Πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα