Ρέθυμνο σάλος: Ιερέας εκτός εαυτού φώναζε κατά την χρήση μάσκας

by Αντώνης Βαλμάς

Ρέθυμνο σάλος: Ιερέας σε παράκρουση φωνάζει σε μαθητές και γονείς

Ρέθυμνο σάλος: Ιερέας της περιοχής εμφανίζεται σε βίντεο να φωνάζει σε γονείς και μαθητές να μην φοράνε μάσκα. Σε μια περίοδο όπου η πλειοψηφία των γονέων και των μαθητών ακολουθούνε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, κάποιοι ακόμα προκαλούνε.

Σάλο, σοκ και πολλές διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει βίντεο το οποίο τραβήχτηκε στο 5ο Νηπιαγωγείο στο Ρέθυμνο. Κατα την διάρκεια του καθιερωμένου Αγιασμού ο ιερέας, βρισκόμενος σε παράκρουση, άρχιζε να φωνάζει.

Ο ιερέας όπως φαίνεται και στο βίντεο, εν μέσω ενός παραληρηματικού σπιράλ, άρχιζε να φωνάζει. Παρότι οι γονείς προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, μιας και βρισκότανε μπροστα σε παιδάκια, ο ιερέας συνέχισε.

Το βίντεο του σάλου που προκλήθηκε στο Ρέθυμνο από τον ιερέα

Σήμερα, στο 5ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου, κλήθηκε ένας ψεκασμένος ρασοφόρος για να τελέσει αγιασμό!!Αποτέλεσμα; Απαράδεκτες επιθέσεις -με άθλιους χαρακτηρισμούς- εναντίον γονέων και δασκάλων.Την ώρα που η συντριπτική πλειονότητα γονιών και παιδιών τήρησε ευλαβικά τα μέτρα, με πολύ κόπο και σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου.Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε.Καλή σχολική χρονιά.

Gepostet von Ioannis Karkaletsis am Montag, 14. September 2020

Είναι προφανές πως η ελεύθερη πτώση του ιερέα δεν έχει καμία σχέση με την πλειοψηφία του κόσμου, που ακολουθεί τα μέτρα. Όλοι ελπίζουνε και θέλουνε να τελειώνουμε άμεσα με τον ιό, ώστε σταδιακά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας.

Ρέθυμνο σάλος: Ιερέας σε παράκρουση φωνάζει μπροστά σε μικρά παιδιά

Η Ιερα Σύνοδος έχει σταθεί αρωγός των προσπαθειών του κράτους εώς τώρα. Οπότε ο εν λόγω ιερέας αποτελεί μια κακοφωνία. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος αρμόδιος θα τον συνετήσει και θα του υπενθυμίσει των ευθυνών του. Εμείς να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά σε όλους με λιγότερες φωνές/

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo