Ρέθυμνο σοκ: Επτά άτομα έπαιζαν τυχερά παιχνίδια εν μέσω καραντίνας – Συλλήψεις και πρόστιμα

Ρέθυμνο σοκ: Πραγματοποιήθηκαν επτά συλλήψεις και βεβαιώθηκαν πρόστιμα

Ρέθυμνο σοκ: Όλο και συχνότερο είναι το φαινόμενο άτομα να σπάνε την καραντίνα και να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια. Το προηγούμενο διάστημα, σχεδόν καθημερινά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας περιστατικά ατόμων που συνωστίζονταν χωρίς μέτρα και αποστάσεις, ώστε να παίξουν τυχερά παιχνίδια.

Αυτή τη φορά, επτά άτομα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο. Καθώς ήταν συγκεντρωμένα σε ένα χώρο και έπαιζαν τυχερά παιχνίδια. Ύστερα από έλεγχο των αστυνομικών αρχών σε επιχείριση, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης λειτουργούσε κανονικά το χώρο. Και μαζί με άλλα έξι άτομα διεξήγαγε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ύστερα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε το χρηματικό ποσό των 2.985 το οποίο και κατασχέθηκε. Ακόμα, βρέθηκαν δύο τράπουλες.

Τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στους παρευρισκομένους επιβλήθηκαν πρόστιμα για τη νομοθεσία περί παιγνίων και την παράβαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Τέλος, η διαδικασία της προανάκρισης πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ρέθυμνο σοκ: Επτά άτομα έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια

Εκτός από την περιοχή του Ρεθύμνου με τα τυχερά παιχνίδια, παρόμοια περιστατικά έγιναν στα Γιαννιτσά και στην Κυψέλη

Έξι άτομα βρέθηκαν πρόσφατα συγκεντρωμένα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα Γιαννιτσά και έπαιζαν κανονικά παράνομα τυχερά παιχνίδια. Οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε συλλήψεις και βεβαίωσαν πρόστιμα. Από την έρευνα της αστυνομίας, εντοπίστηκαν τραπουλόχαρτα, τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.

Ακόμα, παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα και στην Κυψέλη Αττικής. Εντοπίστηκαν 19 άτομα σε διαμέρισμα να παίζουν τυχερά παιχνίδια. Η αστυνομία εντόπισε τρία τραπέζια με τσόχα, τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 690 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα