Ρόδος: Φτάνουν σήμερα στο νησί οι 189 Ολλανδοί τουρίστες για το πείραμα των διακοπών

Ρόδος: Το πιλοτικό πρόγραμμα για το άνοιγμα της φετινής τουριστικής περιόδου ξεκινά

Ρόδος: Καταφθάνουν σήμερα στο νησί της Ρόδου, συνολικά 189 Ολλανδοί τουρίστες που θα συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών. Οι διακοπές των 189 Ολλανδών τουριστών θα ξεκινήσουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την επόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Οι 189 Ολλανδοί είναι διαφόρων ηλικιών και θα καταφθάσουν στο αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας» με πτήση της αεροπορικής εταιρείας Transavia στις 17:40.

Θα έχουν μαζί τους δύο συνοδούς, ενώ όλοι τους θα έχουν πραγματοποιήσει μοριακό τεστ έως 72 ώρες πριν την πτήση. Ενώ λίγο πριν αναχωρήσουν, θα υποβληθούν ξανά σε rapid test. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις, προκειμένου να ταξιδέψουν.

Επιπρόσθετα, τρεις μέρες πριν αναχωρήσουν από τη Ρόδο, θα υποβληθούν εκ νέου σε μοριακό τεστ. Ενώ λίγο πριν την αναχώρηση, θα πραγματοποιήσουν rapid test. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για όλους όσοι είναι στο ίδιο αεροπλάνο.

Ρόδος: Καταφθάνουν σήμερα στο νησί οι 189 Ολλανδοί τουρίστες

Οι Ολλανδοί τουρίστες που θα καταφθάσουν στη Ρόδο, θα μείνουν σε αυτό το ξενοδοχείο

Οι Ολλανδοί τουρίστες θα μείνουν στο ξενοδοχείο Mitsis Grand Beach Hotel. Θα μπορούν να κυκλοφορούν άνετα εντός των κοινόχρηστων χώρων. Στο ξενοδοχείο, θα φιλοξενηθούν για μία εβδομάδα ενώ δεν θα υπάρχουν άλλοι πελάτες.

Θεωρείται αυτονόητο ότι το ξενοδοχείο θα ακολουθεί επακριβώς τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Οι τουρίστες θα καλούνται επίσης να τηρούν ευλαβικά τους κανόνες.

Το ξενοδοχείο Mitsis Grand Beach Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5* το οποίο διαθέτει συνολικά 405 δωμάτια. Υπάρχουν επίσης ένα γυμναστήριο, σπα, μία εσωτερική και δύο εξωτερικές πισίνες, 6 εστιατόρια και 2 μπαρ. Επίσης, υπάρχουν διάφοροι χώροι για ποτό και φαγητό, πλούσια ψυχαγωγία και χώροι για τη διοργάνωση κοινωνικών ή επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Ρόδος: Καταφθάνουν σήμερα στο νησί οι 189 Ολλανδοί τουρίστες

Ρόδος: Καταφθάνουν σήμερα στο νησί οι 189 Ολλανδοί τουρίστες

Ρόδος: Καταφθάνουν σήμερα στο νησί οι 189 Ολλανδοί τουρίστες

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo