Ρόδος κορονοπάρτι: Σοκ με γλέντι 12 ατόμων σε αποθήκη στην περιοχή της Μαλώνας

Ρόδος κορονοπάρτι: 3.000 ευρώ πρόστιμο στον διοργανωτή και 300 ευρώ στους συμμετέχοντες

Ρόδος κορονοπάρτι: Δυστυχώς πολλά γλέντια έλαβαν χώρα χθες Καθαρά Δευτέρα στη χώρα. Κάποια από αυτά πέρασαν στο απυρόβλητο γιατί δεν έγιναν αντιληπτά από την αστυνομία. Άλλα όμως, όπως αυτό στη Ρόδο, έγιναν αντιληπτά και οι υπεύθυνοι τιμωρήθηκαν.

Σε υπαίθρια αποθήκη στην περιοχή της Μαλώνας είχε στηθεί χθες Καθαρά Δευτέρα γλέντι. Σε σχετική έφοδο από αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου Ρόδου εντοπίστηκαν 12 άτομα να γλεντάνε. Στο διοργανωτή του γλεντιού βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ στα υπόλοιπα 11 άτομα πρόστιμο 300 ευρώ.

Ρόδος κορονοπάρτι: Η αστυνομία διέλυσε γλέντι 12 ατόμων στο νησί

Πέρα από το κορονοπάρτι στο νησί της Ρόδου, χαμός έγινε και με αυτό στη Θεσσαλονίκη με Γάλλους φοιτητές

Κορονοπάρτι με 14 Γάλλους φοιτητές που ήρθαν στην Ελλάδα με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus διέλυσε χθες η αστυνομία. Το κορονοπάρτι έλαβε χώρα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο κατέφτασε η αστυνομία μετά από κλήση για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Η αστυνομία κατέφτασε στο διαμέρισμα στο οποίο άνοιξαν την πόρτα μία κοπέλα και δύο αγόρια. Η κοπέλα ήταν η 20χρονη διοργανώτρια του κορονοπάρτι που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος της κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Η 20χρονη κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη και ορίστηκε δικάσιμος το Σεπτέμβριο. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ ήταν τα πρόστιμα στους άλλους 13 συμμετέχοντες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα