Θεσσαλονίκη κορονοπάρτι: 14 φοιτητές Erasmus έκαναν πάρτι σε διαμέρισμα – Τσουχτερά πρόστιμα

Θεσσαλονίκη κορονοπάρτι: Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο λόγω διατάραξης της κοινής ησυχίας

Θεσσαλονίκη κορονοπάρτι: Δυστυχώς τα κορονοπάρτι δεν έχουν τελειωμό σε ολόκληρη τη χώρα. Ειδικά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είδαμε θλιβερές εικόνες συνωστισμού σε Ξάνθη και Πάτρα λόγω καρναβαλιού. Αυτή τη φορά ακόμα ένα κορονοπάρτι έλαβε χώρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σε αυτοί συμμετείχαν φοιτητές από την Γαλλία που ήρθαν στην Ελλάδα με το πρόγραμμα Erasmus.

Χθες τα ξημερώματα, η αστυνομία κλήθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης για διατάραξη κοινής ησυχίας. Πράγματι στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι γινόταν πάρτι με συνολικά 14 φοιτητές και φοιτήτριες από την Γαλλία!

Συγκεκριμένα, στη 1:30 το βράδυ, η αστυνομία δέχτηκε κλήση για διατάραξη της κοινής ησυχίας από διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Αισχύλου. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα βγήκε μία κοπέλα με δύο φίλους της. Οι φοιτητές μιλώντας στα Αγγλικά ανέφεραν ότι είναι μόνοι τους στο διαμέρισμα. Ωστόσο, η αστυνομία δεν πείστηκε και ζήτησε να ελέγξει το σπίτι. Η κοπέλα αρνήθηκε την είσοδο.

Σύντομα ωστόσο, στο σημείο κλήθηκε πταισματοδίκης και η αστυνομία εισήλθε στο διαμέρισμα.

Θεσσαλονίκη κορονοπάρτι: Κορονοπάρτι με 14 φοιτητές από την Γαλλία

Κρυμμένοι στις ντουλάπες και στα κρεβάτια ήταν οι συμμετέχοντες στο κορονοπάρτι σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης

Αφού η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα, άρχισε να ψάχνει για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Στο εσωτερικό τελικά δεν ήταν 3, αλλά 14 άτομα κρυμμένα στις ντουλάπες και κάτω από τα κρεβάτια. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ.

Πρόκειται για φοιτητές από τη Γαλλία ηλικίας 20 έως 23 ετών. Ήρθαν στην Ελλάδα πριν από 3 εβδομάδες με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

Συνολικά επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα των 300 ευρώ και στη διοργανώτρια ηλικίας 20 ετών βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Η κοπέλα συνελήφθη επίσης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα