Ρονάλντο: Εκνευρισμένος απομάκρυνε τα μπουκάλια της Coca-Cola και φώναξε «Πίειτε νερό!»

Ρονάλντο: Εκνευρισμένος απομάκρυνε τα μπουκάλια της Coca-Cola

Ρονάλντο: Εκνευρισμένος απομάκρυνε τα μπουκάλια της Coca-Cola

Ρονάλντο: Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των γηπέδων, απομάκρυνε τα μπουκάλια με την Coca – Cola που βρίσκονταν μπροστά του. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έδειξε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του, για το γεγονός ότι είχε μπροστά του αναψυκτικά.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια σκηνή από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος εκφράζει με αρκετά «εύγλωττο» τρόπο, την αντιπάθειά του απέναντι σε προϊόν επίσημου χορηγού του Euro 2020.

Όπως πολλοί ποδοσφαιριστές του δικού του βεληνεκούς, ο 36χρονος είναι υπέρμαχος ενός άκρως υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής. Πιθανώς αυτός ο τρόπος ζωής δεν περιλαμβάνει αναψυκτικά ή άλλου είδους ροφήματα χωρίς θρεπτική αξία. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε εχθές ο Ρονάλντο σε δύο μπουκάλια Coca-Cola που είχαν τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση μπροστά του, για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου δεν δείχνει απλώς αδιαφορία. Δείχνει πλήρη περιφρόνηση απέναντι στο δημοφιλές αναψυκτικό.

Ρονάλντο: Εκνευρισμένος απομάκρυνε τα μπουκάλια της Coca-Cola

Τι συνέβη στην περίφημη viral σκηνή του Ρονάλντο;

Στην σκηνή από που έγινε viral, ο Ρονάλντο εμφανίζεται να κάθεται στη θέση του περιμένοντας να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου. Αμέσως το βλέμμα του πέφτει πάνω στα δυο μπουκάλια της Coca-Cola που έχουν στηθεί μπροστά του, όπως και μπροστά από τα υπόλοιπα άτομα που συμμετέχουν στη συνέντευξη. Αφού κοιτάει δεξιά και αριστερά, ίσως για να διαπιστώσει πού αλλού υπάρχουν μπουκάλια του αναψυκτικού, τα αφαιρεί με συνοπτικές διαδικασίες από μπροστά του. Μάλιστα, τα «σπρώχνει» όσο πιο μακριά γίνεται. Λίγα λεπτά αργότερα, υψώνει ένα μπουκάλι με νερό που βρίσκεται δίπλα του. «Agua» (Νερό) φωνάζει με νόημα ο Πορτογάλος. Δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μόνο αυτό το ποτό έχει τη «σφραγίδα» της δικής του έγκρισης.

Η σκηνή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter. Αρκετοί χρήστες μιλούσαν για αμοιβαία συναισθήματα ανάμεσα στην Coca-Cola και τον Ρονάλντο. Επίσης, σχόλια επισημαίνουν ότι η χθεσινή συμπεριφορά του δεν χαρακτηριζόταν από επαγγελματισμό. Πολλοί σχολίασαν, ότι είναι απαράδεκτο για κάποιον που συμμετέχει σε μια διοργάνωση να «σνομπάρει» με τόσο απροκάλυπτο τρόπο τον επίσημο χορηγό της. Άλλοι σχολιαστές συμφώνησαν με τον 36χρονο. Επικρότησαν τη στάση του, λέγοντας ότι δείχνει υπευθυνότητα ως προς την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής στα παιδιά που παρακολουθούν το Euro 2020.

Ρονάλντο: Ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι ο μόνος, που ακολουθεί ο αθλητής

Σύμφωνα με την Daily Mail, πέρυσι ο Ρονάλντο είχε εκφράσει ανησυχία για τη διαφορετική στάση που έχει ο γιος του απέναντι στο fitness, η οποία σίγουρα δεν είναι τόσο πειθαρχημένη όσο η δική του. «Θα δούμε αν ο γιος μου γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Μερικές φορές πίνει Coca-Cola και τρώει πατατάκια, κάτι που με ενοχλεί και το ξέρει. Κάποιες φορές του λέω να κάνει μια βουτιά σε κρύο νερό μετά από το τρέξιμο στον διάδρομο. Παραπονιέται ότι παραείναι παγωμένο. Δεν πειράζει, είναι μόλις 10 χρονών», είχε πει ο Ρονάλντο στην τελετή των Global Soccer Awards, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο 36χρονος θα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σήμερα. Η Πορτογαλία ξεκινάει την προσπάθειά της, για την κατάκτηση του Euro 2020 αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο την Ουγγαρία.

Ρονάλντο: Εκνευρισμένος απομάκρυνε τα μπουκάλια της Coca-Cola

Δείτε το βίντεο όπου ο Κριστιάνο Ρολάντο απομακρύνει τα αναψυκτικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν