Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω το βάρος του πένθους των τριών παιδιών και πάνε να πεθάνουν και εμένα»

by Εύα Ζαχαριάδη
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω το βάρος του πένθους των τριών παιδιών και πάνε να πεθάνουν και εμένα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι δηλώσεις της 33χρονης μητέρας

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος, Δήμητρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον διάλογο που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Επίσης αναφέρθηκε και στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών και για τις έρευνες οι οποίες ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στις 5 Φεβρουαρίου έθεσε όλα αυτά τα ερωτήματα για τον θάνατο των 3 κοριτσιών. Στο κάδρο του Ανθρωποκτονιών μπαίνουν δύο ακόμη πρόσωπα, ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Είναι φυσιολογικό να κληθούν αυτά τα δύο πρόσωπα, μάλιστα η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα και στον θάνατο της Ίριδας», ανέφερε αρχικά.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω το βάρος του πένθους των τριών παιδιών και πάνε να πεθάνουν και εμένα»

«Στις 29 Ιανουαρίου, η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας πληροφορήθηκε το βράδυ ότι υπάρχει απώλεια και του 3ου παιδιού της οικογένειας. Στο τέλος του κειμένου οι συντάκτες αναφέρουν πως εγείρονται ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών. Εκεί πλέον, «έσπασε η κατάρα». Πράγματι υπήρχε επικοινωνία του Μάνου Δασκαλάκη με τον αθλητικό συντάκτη του σάιτ, μιας και ασχολείται με τον αθλητισμό ο Μάνος Δασκαλάκης, κατά την οποία ζήτησε από τον συντάκτη να κατέβει η ανάρτηση λέγοντας «Δεν ξέρετε τί γράφετε», συμπλήρωσε.

Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

«Όσες φορές επικοινώνησε μαζί μου ο Μάνος, ήταν πάντα πολύ ευγενικός και χαμηλών τόνων σε σχέση με την Ρούλα. Υπάρχει επικοινωνία του Μάνου Δασκαλάκη με την μητέρα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Είναι σοκαρισμένος αλλά όχι εξαφανισμένος, δεν δείχνει την παραμικρή μεταστροφή ως προς τις εξελίξεις, στηρίζουν όλοι από την οικογένειά της την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ήμουν ο τελευταίος που συνάντησε την Ρούλα Πισπιρίγκου, όχι για συνέντευξη, αλλά για μία συζήτηση σε άλλο επίπεδο. 

Είναι μία κοπέλα καταβεβλημένη, εκτός ορίων αλλά παράλληλα αγέρωχη και αλύγιστη. Προσωπικά στην συνομιλία μας, και στην εξιστόρηση κάποιων γεγονότων, βούρκωσα 3 φορές, η ίδια δεν βούρκωσε. Το ίδιο διαπιστώνουν, από αυτά που μαθαίνω, και οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ. Η φράση της ήταν η εξής: «έχω το βάρος του πένθους των 3 παιδιών και πάνε να πεθάνουν και εμένα». Έδειχνε ότι αυτό που γίνεται είναι άκυρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι ενδεικτική η φράση της που μου είπε: Έχω φτάσει στο σημείο να πάω μόνη μου στην Αστυνομία και να μην υπομένω αυτό που μου έχουν προκαλέσει. Αυτή ήταν η στάση της πριν συλληφθεί», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα