Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναζητήσεις για ουσίες που έκανε στο διαδίκτυο τρεις ημέρες πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης

Τι αναζητούσε η προφυλακισμένη Ρούλα, τρεις ημέρες πριν πεθάνει/ δολοφονηθεί η μικρή Τζωρτζίνα, ποιες είναι οι αναζητήσεις “φωτιά” για ουσίες;

Η εφημερίδα ΜΠΑΜ έφερε στο φως τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο τρεις μέρες πριν πάθει ανακοπή η Τζωρτζίνα. Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» αποκάλυψε τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο. Παράλληλα, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μίλησαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα άλλά και για την αποστασιοποίηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ουσία που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κατασταλτικές υπναγωγές και αγχολυτικές δράσεις

«Στις 8 Απριλίου 2021, στις 18.22 το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο, η 33χρονη μπήκε σε γνωστή ιστοσελίδα φαρμακευικών σκευασμάτων, αναζητώντας διαζεπάμη, ενώ ακολούθησε ένα λέπτό αργότερα η ίδια αναζήτηση της ίδιας ουσίας στον ίδιο ιστοτοπο. Σημειώνεται ότι μετά από 3 μέρες από την αναζήτηση, η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή. Η διαζεπάμη έχει κατασταλτικές υπναγωγές και αγχολυτικές δράσεις.

Από την τοξικολογική εξέταση με ημερομηνία 14/4/21 στο αίμα της Τζωρτζίνας που ελήφθη μετά την ανακοπή που υπέστη στις 11/4, διαπιστώθηκαν βενζινοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 371ng/ml», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τι δήλωσε ο Λέων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η διαζεπάμη, ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των βενζινοδιαζεπινών. υτές οι ουσίες έχουν ηρεμιστική δράση, σε ύπνωση εάν χορηγηθεί σε μεγάλύτερη ποσότητα. Κάτω από συγκεκριμένους λόγους χορηγούνται στα παιδιά και με μεγάλη προσοχή. Εχει ενδιαφέρον έαν η αναζήτηση προηγείται της λήψης», ανέφερε στο «Χαμογέλα και Πάλι» ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Φυσικά όλα αυτά καταγράφονται και θα δούμε σε τί επίπεδα έχουν καταγραφεί», πρόσθεσε.

Related posts

Πάτρα: Ακρωτηρίασαν τα πόδια της 20χρονης φοιτήτριας που είχε προσβληθεί από αυτή την ασθένεια

Λευκά ρούχα: Το μυστıκό του Σπύρου Σούλη για να παραμεiνουν αστραφτερά με 1 κiνηση

Πώς θα δıατηρήσετε τις πατάτες φρέσκıες – Το κóλπο για να μη βγάλουν φúτρες