Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή»

by Τόνια Τζαφέρη
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανάρτηση και η αναφορά στην Παναγιώτα Βλαντή

Η 33χρονη Ρούλη η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται προφυλακισμένη, όλο αυτόν τον καιρό που βρισκόταν έξω από τα κάγκελα της φυλακής ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν δίσταζε να απαντήσει στα σχόλια… κάνοντας μάλιστα και χιούμορ.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τους τελευταίους μήνες οι αναρτήσεις που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή»

H 33χρονη, που βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας και θεωρείται κύρια ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών τους, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσα έγραφε κατά καιρούς πλέον ρίχνουν «φως» σε διάφορες πτυχές της προσωπικότητας και της ψυχοσύνθεσής της.

Τι είχε δημοσιεύσει στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε μια από αυτές τις αναρτήσεις, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δημοσιεύσει μια εικόνα από μια χιουμοριστική σελίδα του Facebook η οποία έγραφε, «Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή»

Την ανάρτηση αυτή αναδημοσίευσε ο ίδιος ο Πάνος Κοκκινόπουλος στο instagram του σχολιάζοντας: «Πες το και έγινε».

«Έπεσε» πριν προλάβει να δει το μωρό: Ο πατέρας που λιποθύμησε στην καισαρική και έγινε viral

«Μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο σκυλί» – Η επιστολή του 89χρονου για τη διπλή επίθεση σε ΕΦΚΑ και Εφετείο

Η διατροφή που «σώζει» τα νεφρά – Τι να κόψετε αμέσως και τι να τρώτε κάθε μέρα

Βάσια Παναγοπούλου: Ατύχημα για την ηθοποιό στην Κωνσταντινούπολη – Οι δύσκολες ώρες μέχρι να καταλήξει στο ΚΑΤ

Μια νύχτα μόνο: Η σκηνή που θα λυγίσει το κοινό – Αιμορραγεί και ουρλιάζει

Προτεινόμενα