Ryanair: 9 στις 10 πτήσεις έφτασαν κανονικά στον προορισμό τους τον Οκτώβριο

Ryanair: Οι πελάτες της αεροπορικής εταιρίας είναι πολύ ευχαριστημένοι

Ryanair: Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που εξέδωσε η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόσοτυς, το 97% των πτήσεων πραγματοποιήθηκαν κανονικά τον Οκτώβριο. Η αεροπορική κυκλοφόρησε επίσης τις βαθμολογίες εμπειρίας πελατών Οκτωβρίου «Rate My Flight». Οι οποίες δείχνουν ότι το 91% των σχεδόν 45.000 ερωτηθέντων βαθμολόγησαν την πτήση τους «Εξαιρετική / Πολύ καλή / Καλή», με υψηλή βαθμολογία για φιλικότητα πληρώματος (94%), υπηρεσία επί του σκάφους (92% ), επιβίβαση (88%) και ποικιλία φαγητών και ποτών (86%).

Η αεροπορική εταιρία Ryanair ωστόσο, έχασε 8 από τους 10 πελάτες της το τελευταίο εξάμηνο

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους υπέστη μεγάλες οικονομικές ζημιές το τελευταίο εξάμηνο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε πτώση 78% στα έσοδά της για το διάστημα Απριλίου-Σεπτεμβρίου σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα.

Ο αριθμός των πελατών της μειώθηκε κατά 80% αυτούς τους έξι μήνες, ενώ κατεγράφη συνολική ζημιά 197 εκατ. ευρώ. Ενώ έναν χρόνο πριν είχε κέρδη 1,15 δισ. ευρώ.

Επιπρόσθετα, η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει χρήματα στους επιβάτες που είχαν πτήσεις το Νοέμβριο. Και ακυρώθηκαν εξαιτίας της επιβολής lockdown στην Αγγλία. Η Αγγλία θα έχει ένα νέο lockdown σε ισχύ για το επόμενο διάστημα και όπως είναι λογικό θα επέλθουν αλλαγές στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους, Μάιλ Ολιρέι, έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θα επιστραφούν τα χρήματα στους επιβάτες. Αντιθέτως, η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να αλλάξουν την ημερομηνία πτήσης τους. Με απαλλαγή τελών, έως το Μάρτιο του 2021.

Related posts

Πάνω από 6.000 αποβολές μαθητών λόγω κινητού!

Έγινε επίσημα γνωστό πριν μισή ώρα: Σε πελάγη ευτυχίας όλοι οι Έλληνες συνταξιούχοι-Βγήκε η απόφαση του ανώτατου Δικαστηρίου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νέα φωτιά καεί ΤΩΡΑ – Συναγερμός στην Πυροσβεστική