Σάλος με τον δερματολόγο που φέρεται να βίαζε 12χρονη για 50 ευρώ: Είναι πατέρας πέντε παιδιών

Σάλος με τον δερματολόγο που φέρεται να βίαζε 12χρονη για 50 ευρώ: Είναι πατέρας πέντε παιδιών

Δερματολόγος: Συναντιόταν με το κοριτσάκι στο ιατρείο του στον Κολωνό και την βίαζε έναντι του ποσού των 50 ευρώ

Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, ο βιασμός ενός 12χρονου κοριτσιού από έναν 65χρονο δερματολόγο. Ο 65χρονος άνδρας που συγκαταλέγεται στα πέντε άτομα στα οποία οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες, είναι πατέρας πέντε παιδιών, από δυο γάμους. 

Παγιδεύτηκε στα δίχτυα της Ασφάλειας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών αλλά και της κατάθεσης της μικρής συναντιόταν με το κοριτσάκι στο ιατρείο του στον Κολωνό και την βίαζε έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς, ότι το κορίτσι τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδερφό της στο ιατρείο του στην περιοχή του Κολωνού και μάλιστα το διάστημα που κατηγορείται ότι έκλεινε ραντεβού μαζί της και την βίαζε, λέει ότι βρισκόταν στο εξωτερικό. Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο άτομο όπως και υπόλοιποι συλληφθέντες «δένονται» μέσα Από καταθέσεις αλλά κι από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στα μηνύματα όπου φέρεται να έχουν ανταλλάξει με το κοριτσάκι.

Σάλος με τον δερματολόγο που φέρεται να βίαζε 12χρονη για 50 ευρώ: Είναι πατέρας πέντε παιδιών

Ο γιατρός με την ειδικότητα του δερματολόγου συνεήλθη ύστερα από ένταλμα

Ο γιατρός με την ειδικότητα του δερματολόγου- αφροδισιολόγου, συνελήφθη μετά από ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής «Κατηγορείσαι ότι στην Αθήνα σε μία επακριβώς διακριβωθέντα χρόνο, πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022, ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά». Ο γιατρός μετά από προθεσμία που έλαβε, οδηγείται αύριο στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Προτεινόμενα