Σάμος: Δεν έφτασαν τα εμβόλια στο νησί λόγω ματαίωσης των πτήσεων – Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Σάμος: Τι θα γίνει με τα προγραμματισμένα ραντεβού για σήμερα – Πώς θα επαναπρογραμματιστούν

Σάμος: Δεν έφτασαν τα εμβόλια που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν σήμερα Τετάρτη σε κατοίκους του νησιού. Καθώς χθες ακυρώθηκαν οι πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας, τα σημερινά ραντεβού για τον εμβολιασμό ακυρώνονται.

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου καλεί όλους όσους ήταν να εμβολιαστούν σήμερα Τετάρτη και δεν έχουν ειδοποιηθεί. Να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2273083102 ή/και 2273083100. Στην επικοινωνία αυτή θα λάβετε συγκεκριμένες οδηγίες για τον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού για το εμβόλιο.

Σάμος: Ανεστάλησαν σήμερα οι εμβολιασμοί στο νησί

Πέρα από την αναστολή των εμβολιασμών σήμερα στη Σάμο, ανεστάλησαν χθες και οι εμβολιασμοί σε Αττική και Εύβοια

Εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωση στην Αττική και την Εύβοια, ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν οι χθεσινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί. Ως εκ τούτου, αναβλήθηκαν όλη τη μέρα. Βέβαια και σήμερα δεν πραγματοποιήθηκαν εμβολιασμοί από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Ξεκίνησαν στις 12 οι εμβολιασμοί στην Αττική σήμερα, ενώ τα ραντεβού που χάθηκαν θα επαναπρογραμματιστούν.

Ο ΓΓ Πρωτοβάθμις Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε τα εξής «Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν