Σάμος σεισμός: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του Άρη

by Αντώνης Βαλμάς

Σάμος σεισμός: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του Άρη που καταπλακώθηκε από τον τοίχο

Σάμος σεισμός: Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Ελλάδα μετά τον χθεσινό φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ. Ο οποίος οδήγησε να έχουμε νεκρούς στη Σάμο. Ο φονικός σεισμός οδήγησε στο θάνατο δυο νέα παιδιά, μαθητές Λυκείου, την Κλαίρη και τον Άρη.

Ο πατέρας του Άρη, Αλέξης Κομνηνός που είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα συγκλόνισε και συγκίνησε με τα μηνύματά του για τον άδικο χαμό του παιδιού του.

Σάμος σεισμός: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 17χρονου μαθητή

«Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαιρη για σένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κομνηνός, σπαράσσοντας.

Ο φονικός σεισμός στο νησί της Σάμου που έκανε δύο παιδιά να χάσουν τις ζωές τους – συγκινεί το μήνυμα του πατέρα του ενός παιδιού

Σάμος σεισμός: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 17χρονου μαθητή

Λίγες στιγμές νωρίτερα είχε κάνει μια ακόμα σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του γιου του αλλά και της Κλαίρης. «Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του. Να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια. Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου Κλαίρη», έγραφε μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα