Σαμοθράκη κακοκαιρία: Δύο φίλοι πήραν τις μπύρες τους και βγήκαν μόνο με τα εσώρουχα στα χιόνια

Σαμοθράκη κακοκαιρία: Με αυτό τον τρόπο διακωμώδησαν την κακοκαιρία στο νησί

Σαμοθράκη κακοκαιρία: Πολλά προβλήματα έχει δημιουργήσει σε όλη τη χώρα η κακοκαιρία «Μήδεια». Πυκνές χιονοπτώσεις έχουν πλήξει τη χώρα από άκρη σε άκρη. Εκ του αποτελέσματος, πολλές περιοχές έχουν διακοπές ρεύματος ενώ διάφορα οδικά δίκτυα έχουν κλείσει.

Χιόνια έπεσαν και στη Σαμοθράκη, στην οποία δύο φίλοι αποφάσισαν να διακωμωδήσουν την κακοκαιρία. Οι δύο φίλοι πήραν τις μπύρες τους και βγήκαν στα χιόνια μόνο με τα εσώρουχα και τα παπούτσια τους! Πρόκειται για τους φίλους Γιάννη Γιαννέλο και Μάκη Χάνο από την Παλαιόπολη. Οι φίλοι ανέβασαν την παρακάτω φωτογραφία στα social media και σύντομα έγινε viral.

Η ιστοσελίδα e-evros.gr ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία σχολιάζοντας «Η διασκέδαση δεν χρειάζεται πολλά, απλά ένας καλός φίλος αρκεί για να αφήσεις “ανεξίτηλες” εικόνες και μνήμες. Αυτό ακριβώς που έκαναν και οι δύο άνδρες από την Σαμοθράκη».

Σαμοθράκη κακοκαιρία: Φίλοι βγήκαν στα χιόνια μόνο μετα τα εσώρουχα

Πέρα από τη χιουμοριστική φωτογραφία στη Σαμοθράκη εν μέσω κακοκαιρίας, αποφασίστηκε το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στις 19:00

Νωρίς το πρωί η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας είχε κλείσει στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα από Αθήνα προς Λαμία. Ωστόσο, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο από την Πολιτική Προστασία, αποφασίστηκε να κλείσει και πάλι στις 19:00 το απόγευμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «Αποφασίσαμε να ανοίξει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στη μία η ώρα και μέχρι τις 19.00 θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων. Κυρίως των φορτηγών, προκειμένου να τροφοδοτηθεί η αγορά και να καλυφθούν οι ανάγκες της βιομηχανίας και της οικονομίας γενικότερα. Στις 19.00 θα ξανακλείσει η Εθνική Οδός γιατί προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία φαινόμενα και μέχρι τις 19.00 αύριο το απόγευμα».

Όσο για το γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε το 112, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε. «Είναι εργαλείο που χρησιμοποιείται όταν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή και μόνο».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα