Σχολεία άνοιγμα: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανοίξουν την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου

Σχολεία άνοιγμα: Τι ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης

Σχολεία άνοιγμα: Το σοβαρό ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία την ερχόμενη Δευτέρα 12/4 ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον ΣΚΑΙ σχολίασε «Νομίζω τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα σχολεία. Η προδιάθεσή μας είναι να ανοίξει η δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

Εξήγησε ότι «τα δημοτικά σχολεία έχουν μείνει ανοιχτά περισσότερο διάστημα. Η διάθεση της κυβέρνησης είναι βεβαίως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πρωτίστως τα λύκεια». Μάλιστα σχετικά με τα self test ανέφερε «αυτά ήρθαν στη χώρα μας, εκτιμούμε ότι έως αργότερα μεθαύριο θα τα έχουν τα φαρμακεία των αστικών κέντρων και μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα φαρμακεία όλης της χώρας».

Σχολεία άνοιγμα: Σοβαρό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τη Δευτέρα 12/4

Πέρα από το ενδεχόμενο ανοίγματος των σχολείων, σοκαριστική πρόβλεψη έκανε ο Τζανάκης για τα κρούσματα

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης έκανε μία σοκαριστική πρόβλεψη που έσκασε σαν βόμβα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ενδέχεται τα σημερινά ή τα αυριανά κρούσματα να ξεπεράσουν τα 5.000. Αυτό θα φανεί στην περίπτωση που γίνουν 65.000 με 67.000 τεστ.

Βέβαια, με το άνοιγμα των σχολείων που ανέφερε ότι θα γίνει τη Δευτέρα 12/4 ενδεχομένως ο κ. Γεραπετρίτης. Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος είναι επιφυλακτικός. Εξ΄όσων ανέφερε «Δεν μπορώ να πω ακόμα για το άνοιγμα των σχολείων, είναι μια προσπάθεια που πρέπει να γίνει. Θα μπορούσε να γίνει αλλά αυτό θα το δούμε τις επόμενες 3-4 ημέρες».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα