Σε έξαλλη κατάσταση στις φυλακές Τρίπολης ο Φιλιππίδης: Η νέα απόφαση των φυλακών που τον δυσαρέστησε

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στις φυλακές Τρίπολης

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές Τρίπολης και κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ησυχία ζητά, ο γνωστός ηθοποιός, και ησυχία δεν βρίσκει. Οι άνθρωποι της φυλακής μιλούν για την έξαλλη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, εξαιτίας μίας ανακοίνωσης.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όντας στην ίδια πτέρυγα μαζί του. Οι δυο τους είχε ακουστεί πως έχουν επαφές, με φήμες να τονίζουν, παράλληλα, ότι μόνο καλές δεν είναι οι μεταξύ τους σχέσεις, κάτι που φάνηκε και από την άρνηση του Φιλιππίδη στο θεατρικό έργο του κορυφαίου σκηνοθέτη.

Σε έξαλλη κατάσταση στις φυλακές Τρίπολης ο Φιλιππίδης: Η νέα απόφαση των φυλακών που τον δυσαρέστησε

Ο νέος συγκάτοικος του Πέτρου Φιλιππίδη

Όπως γίνεται γνωστό, όμως, τώρα θα έχουν κι έναν νέο συγκάτοικο, σε μια είδηση που δεν άρεσε στον Φιλιππίδη, επιδιώκοντας την ηρεμία του, αν και η αλήθεια είναι πως περιμένουν… ένα συνάδελφό τους. Ο άνθρωπος, που θα βρεθεί μαζί τους, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», είναι ένας 56χρονος μάγειρας με τρία παιδιά, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη επτά ετών για την αποπλάνηση 13χρονου κοριτσιού, κόρης οικογενειακών φίλων του.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημά του για αναίρεση της απόφασης και, κάπως έτσι, οδηγείται στο ίδιο κελί με τους κορυφαίους ηθοποιούς. Ο ίδιος εργαζόταν σε κρατικό ψυχιατρικό νοσοκομείο, αλλά τώρα θα περάσει τα σίδερα της φυλακής.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo