Σε εξέλιξη η δίκη της Πισπιρίγκου: Μαθεύτηκε ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πηγαίνει πια να παρακολουθήσει την ακροαματική διαδικασία

by Εύα Ζαχαριάδη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχει προχωρήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται σήμερα, 29/3 με τις καταθέσεις τριών γιατρών. Μάλιστα ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από τα δικαστήρια και έκανε γνωστό τον λόγο που ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, δεν πηγαίνει να παρακολουθήσει τη δίκη.

Γιατί λείπει ο Μάνος Δασκαλάκης από τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Ο κύριος Δασκαλάκης έχει βρει δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχεται το τελευταίο διάστημα στο δικαστήριο. Σε επόμενες συνεδριάσεις, σε κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς θα πάρει άδεια από τη δουλειά του και θα είναι εδώ. Και φυσικά αν κληθεί από το δικαστήριο ξανά. Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να βρει δουλειά» είπε αρχικά ο κ. Γεωργακόπουλος.

Στη συνέχεια, ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη πρόσθεσε: «Έχει βρει εργασία ως επιθεωρητής σε μια μεγάλη εταιρεία. Γνωρίζουμε που αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πούμε. Είναι επιθεωρητής. Πάει και επιθεωρεί κάποια καταστήματα. Αυτή είναι η εργασία του Μάνου Δασκαλάκη».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo