Σεπόλια – Μάκης Βορίδης: Όνομα δεν μπορεί να βγει χωρίς άδεια εισαγγελέα

Μάκης Βορίδης: Η απάντηση για τους 213 υποψήφιους «πελάτες»

Ο υπουργός Εσωτερικών και νομικός, Μάκης Βορίδης απάντησε στο γιατί δεν βγαίνουν τα ονόματα των 213 που ενδιαφέρθηκαν για την 12χρονη στα Σεπόλια. Όπως επεσήμανε ο υπουργός, τα ονόματα αυτά δεν πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας άμεσα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ συζητάμε με υποθέσεις. Δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε – το άκουσα σαν επιχείρημα – «βγάλτε γρήγορα τα ονόματα». Έχει κανείς αίσθηση πως βγαίνουν οι ποινικές δικογραφίες; Κανένα όνομα δεν μπορεί να βγει χωρίς άδεια εισαγγελέα. Αν δείτε τις εισαγγελικές πράξεις που δίνουν την παραγγελία θα δείτε ότι έχουν χρονικό διάστημα.

Μάκης Βορίδης: Όσοι είναι εμπλεκόμενοι με την υπόθεση θα βγουν τα ονόματα τους

Λέω ότι πρέπει να αφήσουμε τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή η πίεση θα καταλήξει στο να γίνουν οι δικογραφίες άτσαλα και τσάτρα – πάτρα. Όταν γίνονται έτσι καταλήγουν σε απαλλαγές.

Τα ονόματα από τη στιγμή που θα υπάρξουν εμπλεκόμενοι, κατηγορούμενοι θα δοθούν. Τη δικογραφία φτιάχνει η Αστυνομία. Πρέπει να είναι καλά φτιαγμένη για να ασκηθεί η ποινική δίωξη».

Ο υπουργός Εσωτερικών, ρωτήθηκε αν ο Ηλίας Μίχος – ως μέλος της ΝΔ – είχε βγάλει φωτογραφία και με εκείνον και απάντησε: «Δεν έχει βγάλει φωτογραφία με εμένα, αλλά αυτό είναι συγκυριακό, διάφοροι άνθρωποι φωτογραφίζονται με πολιτικούς που δεν γνωρίζουν αν έχουν ποινικό παρελθόν ή είναι ένας τύπος τόσο σιχαμερός, τόσο απεχθής. Η συζήτηση είναι απολύτως ανορθολογική».

Related posts

Mαθεύτηκε η ταυτότητα την γυναίκας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας με το αμάξι της μέσα σε λιμάνι στην Πάτρα

Τραγωδία: Nεκpό μωρό 1,5 έτους πριν λίγο

Κάnκε ζwντανή μετά την Ανάσταση: Γυναίκα στην Αθήνα είχε τον πιο τpαγικό θάvατo μέσα στο σπίτι της