Σέρρες καταγγελία: Μαθητής Γυμνασίου ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και η καθηγήτρια τον απέβαλε

Σέρρες καταγγελία: Στη σχετική καταγγελία προέβη στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών

Σέρρες καταγγελία: Σε μία πρωτοφανή καταγγελία προέβη στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών. Ο κ. Πασχάλης Τόσιος, δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, δημοσίευσε το απίστευτο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας μαθητής Γυμνασίου αποβλήθηκε από την καθηγήτρια, καθώς ζωγράφισε τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ!

Πρόκειται για μαθητή της Β’ Γυμνασίου ο οποίος στη διάρκεια των καλλιτεχνικών στο Γυμνάσιο Σκοττούσας Σερρών ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση του κ. Τόσιου έχει ως εξής:

«Μαθητής της β’ γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών σε εργασία ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο. Σε ερώτηση της καθηγήτριας του γιατί χρωμάτισε τον ήλιο πράσινο, της απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η απάντηση έγινε αφορμή να αποβληθεί από την καθηγήτρια του. Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας.

Υ.Γ Φαίνεται πως ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει».

Σέρρες καταγγελία: Καθηγήτρια απέβαλε μαθητή για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

Πέραν της καταγγελίας στις Σέρρες, σοκ έχει προκληθεί με κηδεία που συγκέντρωσε 2.000 άτομα στη Δράμα

Σε κηδεία ιερέα στο χωριό Μικρόπολη Δράμας συγκεντρώθηκαν περί τα 2.000 άτομα. Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αθανασιάδης το μόνο που είχε να αναφέρει ήταν ότι ο ιερέας είχε πολλά πνευματικά παιδιά! Στο χωριό πραγματοποιήθηκαν rapid tests, ωστόσο αυτά ήταν μόλις 44 ενώ το χωριό συνολικά έχει 560 κατοίκους. Τα τεστ βγήκαν αρνητικά, ωστόσο αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της εικόνας της διασποράς.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα