Σέρρες lockdown: Ιδιοκτήτης καταστήματος στο Σιδηρόκαστρο έσπασε την καραντίνα – Του επιβλήθηκε πρόστιμο

by i-diakopes.gr

Σέρρες lockdown: Εντοπίστηκαν δύο άτομα στο μαγαζί του – Πρόστιμο στον ίδιο και στους θαμώνες

Σέρρες lockdown: Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά σπασίματος της καραντίνας. Συνέχεια βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι σπάνε την καραντίνα είτε για να διασκεδάσουν, είτε για να παίξουν τυχερά παιχνίδια είτε για να λειτουργήσουν το κατάστημά τους. Στην τελευταία περίπτωση αφορά το πρόσφατο περιστατικό στην πόλη των Σερρών.

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Σιδηρόκαστρο, έσπασε την καραντίνα και άνοιξε κανονικά το μαγαζί του. Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, εντοπίστηκαν δύο θαμώνες στο εσωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα αυτό λειτουργούσε για υπηρεσίες take away.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ενώ σε καθένα από τους θαμώνες το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Σέρρες lockdown: Ιδιοκτήτης καταστήματος το λειτουργούσε κανονικά

Υπενθυμίζεται ότι σε περιοχή των Σερρών εντοπίστηκε άνδρας να έχει καλέσει στο σπίτι του κόσμο ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου, δύο μέρες πριν, άνδρας που γιόρταζε μαζί με το σύντροφό του, προσκάλεσαν πέντε ακόμα άτομα στο σπίτι τους να γιορτάσουν. Αυτό φυσικά είναι παράνομο εν μέσω καραντίνας. Ύστερα από έλεγχο των αστυνομικών αρχών, στον εορταζόμενο βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ. Ενώ 300 ευρώ ήταν το πρόστιμο για όλους τους άλλους.

Για το ζευγάρι σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα