Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 25χρόνος Αφγανός με την κατηγορία ασέλγειας κατ’ ανηλίκου.

by Αντώνης Βαλμάς

Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 25χρόνος με την κατηγορία ασέλγειας κατ’ ανηλίκου.

Σέρρες: Συγκλόνισε την τοπική κοινωνία των Σερρών το φρικιαστικό περιστατικό ασέλγειας ανηλίκου που έλαβε μέρος στην δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στη θέση <<Κλειδί>> στις Σέρρες. Ο 25χρόνος Αφγανός που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ενός 7χρονου συμπατριώτη του, προφυλακίστηκε. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον ανακριτή Σερρών αφού προηγήθηκε πρώτα η μακροσκελής απολογία του 25χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο 25 χρόνος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Όταν προανακριτικά τον εξέτασαν οι αρμόδιοι αστυνομικοί στις Σέρρες, δεν αποδέχθηκε τις καταγγελλόμενες πράξεις. Κράτησε αρνητική στάση και δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 7χρόνο συμπατριώτη του, στην δομή φιλοξενίας που έμεναν. Την ίδια αρνητική στάση κράτησε ο 25χρόνος κατά την διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή.

Ο 25χρόνος Αφγανός από την περιοχή των Σερρών προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 25χρόνος που κατηγορείται για ασέλγεια

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 25 χρόνος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και βρίσκεται στον δρόμο για τις φυλακές. Με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 25χρόνος κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Ο εισαγγελέας κατέρριψε έτσι την θέση του 25χρόνου δράστη αποδίδοντας δικαιοσύνη στο φρικιαστικό έγκλημα που έγινε εις βάρος του ανήλικου.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα