«Σήμερα θα γινόσουν 26. Ο δολοφόνος σου όμως δεν σε άφησε. Κάνε ένα γλέντι στον παράδεισο»

by Τόνια Τζαφέρη

Ερατώ Μανωλακέλλη: «Σήμερα θα γινόσουν 26. Ο δολοφόνος σου όμως δεν σε άφησε. Κάνε ένα γλέντι στον παράδεισο»

Ερατώ Μανωλακέλλη: Ήταν μια ακόμη από τις γυναικοκτονίες που μας είχαν συγκλονίσει. Συνέβη στην Μυτιλήνη τον Μάιο του 2019. Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, έκανε μια τόσο συγκινητική ανάρτηση, που μας ράγισε την καρδιά.

Πιο αναλυτικά τα 26α γενέθλιά της θα γιόρταζε σήμερα η Ερατώ Μανωλακέλλη. Που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του άνδρα που εμπιστεύτηκε και που έκανε μαζί του μια κόρη.

Η γυναικοκτονία έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη το Μάιο του 2019 και πρόσφατα μίλησε η μητέρα της Ερατούς, Ελένη Κρεμαστιώτη στο Marie Claire και στην Εβίτα Τσιλοχρήστου. Για τη ζωή χωρίς την κόρη της, για το μεγάλωμα της εγγονής της και για τις μνήμες που της ξύπνησε η υπόθεση της Καρολάιν Κράουτς.

Η ίδια παρακολουθεί τα γεγονότα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάνονται ζωές με τόσο εύκολο τρόπο. Ενώ θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δει μια αλλαγή σε νόμους και κουλτούρες. “Θέλω να δω τη μορφή της, να ακούσω τη φωνή της. Μου λείπει η μυρωδιά της. Αχ, αυτή η μυρωδιά. Τα “σ’ αγαπώ” που ανταλλάσαμε. Μου λείπει το παιδί μου. Μου λείπει η κόρη μου”.

Ερατώ Μανωλακέλλη: «Σήμερα θα γινόσουν 26. Ο δολοφόνος σου όμως δεν σε άφησε. Κάνε ένα γλέντι στον παράδεισο»

Πριν από λίγο έκανε μια συγκινητική ανάρτηση και για την ημέρα των γενεθλίων από την Ερατώ Μανωλακέλλη. “Σήμερα θα γινόσουν 26 χρονών. Ο δολοφόνος σου όμως δεν σε άφησε. Δεν χαίρεσαι, ούτε σε χαίρεται το παιδάκι σου. Κάνε ένα μεγάλο γλέντι στον παράδεισο ψυχή μου. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ “Μπουλ μου”. Το ποσό πολύ μου λείπεις το ξέρεις από πρώτο χέρι. Κάθε μέρα το λέμε.”


Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo