Σητεία: Ανησυχία και συναγερμός στην περιοχή με τα 6 θετικά κρούσματα από 80 rapid tests

Σητεία: Ο Δήμαρχος της περιοχής ανησυχεί για την ύπαρξη διασποράς στην πόλη

Σητεία: Συναγερμός και ανησυχία έχουν σημάνει στην πόλη της Σητείας. Αφορμή είναι τα 6 θετικά κρούσματα κορονοϊού που έχουν προκύψει από 80 rapid tests που έχουν διενεργηθεί.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν εκ νέου 250 rapid tests για να υπάρξει μία πιο καθαρή εικόνα. Οι κάτοικοι της Σητείας εξέφρασαν την επιθυμία τους να κάνουν το τεστ, ώστε να γνωρίζουν αν φέρουν τον ιό ή όχι.

Ο Δήμαρχος της Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης ανέφερε ότι «ο αριθμός έξι, είναι ανησυχητικός για την πόλη». Τα έξι θετικά κρούσματα αναμένεται να επιβεβαιωθούν και εργαστηριακά.

Σητεία: Ανησυχία με τα 6 θετικά κρούσματα από τα 80 rapid tests

Εκτός από τα θετικά κρούσματα της Σητείας, καθημερινά διενεργούνται rapid tests στη χώρα

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι rapid tests με τη μέθοδο drive through στο κέντρο της Αθήνας. Τα τεστ διενεργήθηκαν στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού. Τα αποτελέσματά τους αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο ή να προστεθούν στα σημερινά κρούσματα της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι για να μπορέσει ένας πολίτης να συμμετάσχει στη διαδικασία των rapid tests, θα πρέπει να στείλει SMS με τον κωδικό μετακίνησης 1 στο 13033. Ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει επίσης τον ΑΜΚΑ του. Καθώς και να φέρει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα