Σκάει “βόμβα” με τις συνομιλίες του πιλότου πριν σκοτώσει την Κάρολαϊν – Με ποιους μιλούσε

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με αυτούς μιλούσε πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με αυτούς μιλούσε πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το κουβάρι με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν έχει ξετυλιχτεί ακόμα. Οι αρχές συνεχίζουν να προσπαθούν, να ρίξουν φως στην σκοτεινή υπόθεση και να βρουν τα πραγματικά αίτια πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν.

Το επόμενο μέρος των ερευνών, αφορά στην κλήση σημαντικών μαρτύρων. Το σημείο αυτό, θεωρείται κομβικό από τις αρχές. Υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στοιχεία, που θα εξηγούν τους λόγους που ο 33χρονος πιλότος διέπραξε το στυγερό έγκλημα. Στοιχεία που θα αποσαφηνίζουν, το αν και κατά πόσο ήταν το έγκλημα προσχεδιασμένο.

Μεταξύ των κρίσιμων μαρτύρων θα είναι συγγενείς του 33χρονου και γνωστοί του. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας της 20χρονης, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναμένεται να κληθούν μάρτυρες οι οποίοι φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τις κρίσιμες ημέρες πριν αλλά και μετά τον φόνο. Σημαντικές θα είναι και οι μαρτυρίες από άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με αυτούς μιλούσε πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Κοντά στο κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι αρχές

Η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας θα δείξει αν πράγματι υπήρξε φόβος της 20χρονης για τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια των 10 συνεδριών που είχε το διάστημα Οκτώβριος 2020 – Φεβρουάριος 2021. Οι συνεδρίες αυτές προηγήθηκαν της δολοφονίας της.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου θα απαντήσει επίσης, για τις προσπάθειες του 33χρονου πιλότου να πληροφορηθεί από την ίδια, σε επίσκεψη του στο γραφείο της μετά τον φόνο, τι σκόπευε να καταθέσει στην Ασφάλεια. Επίσης, ο πιλότος ζητούσε να μάθει αν είχε κρατήσει σημειώσεις από τις τελευταίες συνεδρίες.

Θα διερευνηθούν -μεταξύ άλλων- και τα θολά σημεία της έρευνας. Αφορούν κατά βάση τεχνικά ζητήματα, για την ακριβή ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σπιτιού. Επίσης, προβλέπεται να διερευνηθούν και άλλες μαρτυρίες που αφορούν τρίτα πιθανά πρόσωπα τα οποία γνώριζαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Τα πρόσωπα αυτά σχετίζονται με το παρελθόν του δολοφόνου ακόμα και πριν από τον γάμο του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν