Σοκ στην Αθήνα: 38χρονη πέθανε αιφνίδια λίγες μέρες μετά τη γέννα – Η καταγγελία του συζύγου της

Σοκ στην Αθήνα: «Κανείς δεν μου λέει από τι πέθανε» καταγγέλει ο σύζυγός της

Σοκ στην Αθήνα: Θρίλερ έχει προκύψει με τον ξαφνικό θάνατο μίας 38χρονης γυναίκας σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η 38χρονη μπήκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει και είχε έναν φυσιολογικό τοκετό. Ωστόσο, μετά από σχεδόν μία εβδομάδα, η γυναίκα πέθανε αιφνίδια.

Ο σύζυγός της ανέφερε στον ΑΝΤ1 «Έχουν περάσει 40 μέρες κι ακόμη περιμένω. Για πόσο θα περιμένω, μέχρι πότε; Να περάσει ένας χρόνος να ξεχαστεί; Ζητάω δικαιοσύνη, τίποτα άλλο. Δεν μου λέει κανένας από τι πέθανε η γυναίκα μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τον τοκετό η 38χρονη επέστρεψε υγιής στο σπίτι με το νεογέννητο κοριτσάκι. Από το νοσοκομείο της είχαν δώσει μία φαρμακευτική αγωγή, η οποία ωστόσο δεν είχε αποτελέσματα. Δεν εξετάστηκε ποτέ από χειρουργό, παρά την έκκληση της οικογένειας. Ωστόσο, κατάσταση της 38χρονης χειροτέρεψε μετά από λίγες μέρες και παρουσιάστηκε πρόβλημα στο πόδι της.

Η 38χρονη γυναίκα είχε άλλα πέντε παιδιά και ήταν αθλήτρια της ενόργανης – Καταγγελία σοκ του συζύγου της για αμέλεια νοσοκομείου της Αθήνας

Η 38χρονη γυναίκα είχε ακόμα άλλα πέντε παιδιά και ήταν αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. Μάλιστα είχε συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η γυναίκα επισκέφτηκε ένα άλλο νοσοκομείο, ωστόσο ούτε εκεί βρέθηκε λύση στο πρόβλημά της. Μάλιστα, περίμενε επί 13 ώρες να εξεταστεί και τελικά οι χειρουργοί ακρωτηρίασαν το πόδι της. Η γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο, μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο σύζυγός της έχει κινηθεί ήδη νομικά κατά παντός υπευθύνου και αναφέρει «Έχουν κάνει αμέλεια στη γυναίκα μου, την είχαν παραμελήσει. Δεν την κοιτάξανε καθόλου. Μου έχει αφήσει ένα παιδί πίσω και παλεύω μέρα με την ημέρα τώρα να το μεγαλώσω. Ζητώ δικαιοσύνη. Από τι πέθανε η γυναίκα μου; Δε μιλάει κανένας».

Related posts

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με 30χρονη, δεν άντεξε

Βóμβα: Μεγάλη εταιρεία φέρνει τετραήμερο με ίδιες αποδοχές

Πολύ άσχημα νέα για το ελαιόλαδο – Έρχεται το «τέλος»