Σοκ στην Ινδονησία: Ο σύζυγός της ήταν τελικά γυναίκα – Ήταν παντρεμένοι επί 10 μήνες και εκείνη δεν είχε καταλάβει τίποτα

by Εύα Ζαχαριάδη

Σοκ στην Ινδονησία: Δεν μπορεί να το πιστέψει η σύζυγος

Σε κατάσταση απόλυτου σοκ βρίσκεται μια γυναίκα από την Ινδονησία όταν ανακάλυψε πως ο επι 10 μήνες σύζυγος της, είναι γυναίκα. Το ζευγάρι είχε έρθει σε ερωτική επαφή σύμφωνα με άρθρο της NY Post.

Η μητέρα της τον διέταξε να γδυθεί και η αποκάλυψη τη σόκαρε

Η 22χρονη γυναίκα, γνωστή στα ΜΜΕ μόνο ως NA, έχει κινηθεί νομικά κατά του συζύγου της για εξαπάτηση.

«Ακόμη φοβάμαι. Τρέμω όταν βγαίνω έξω», είπε η 22χρονη, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής Tribun News. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η NA γνώρισε αρχικά τον σύζυγό της – συστήθηκε με το όνομα Ahnaf Arrafif – σε μια εφαρμογή γνωριμιών πέρυσι.

Ο Arrafif φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός που είχε σπουδάσει στη Νέα Υόρκη. Σύντομα έκαναν σχέση και τα μηνύματα ανάμεσά τους ήταν πολλά.

Σοκ στην Ινδονησία: Ο σύζυγός της ήταν τελικά γυναίκα – Ήταν παντρεμένοι επί 10 μήνες και εκείνη δεν είχε καταλάβει τίποτα

Γνωρίστηκαν από κοντά τον Μάιο του 2021 όταν ο Arrafif αποφάσισε να ταξιδέψει στην πόλη της. Της έκανε πρόταση γάμου λίγο αργότερα και τον Ιούλιο παντρεύτηκαν.

Σοκ στην Ινδονησία – Τι υποψιάστηκε η μητέρα της άτυχης γυναίκας

Η NA παραδέχτηκε πως έρχονταν κοντά ερωτικά με τον σύζυγό της στη διάρκεια του γάμου, λέγοντας πως πίστευε ότι γινόταν και σεξ. Ωστόσο είπε ότι της ζητήθηκε «να μην κοιτά τα γεννητικά του όργανα» και ότι «τα μάτια της ήταν καλυμμένα με ένα ύφασμα» όταν το ζευγάρι ερχόταν πιο κοντά.

Σύμφωνα με την NA, ο Arrafif ήταν γυμνός μόνο όταν τα φώτα ήταν σβηστά και ότι το σεξ γινόταν «στο απόλυτο σκοτάδι», αναφέρει το Suara.com.

Κι ενώ η μητέρα της NA φέρεται να είχε γοητευτεί αρχικά από τον νέο σύζυγο της κόρης της, γρήγορα άρχισε να υποψιάζεται όταν φάνηκε να μην έχει στην πραγματικότητα δουλειά. Ο Arrafif μετακόμισε με τη σύζυγο και τη μητέρα και σύντομα άρχισε να ζητά λεφτά.

Η μητέρα άρχισε να υποψιάζεται και ότι δεν είναι άντρας, ζητώντας του να της δείξει συγκεκριμένα έγγραφα. Τον περασμένο Απρίλιο τον διέταξε να γδυθεί μπροστά της και τότε ήταν που ομολόγησε ότι ήταν γυναίκα και το όνομά της είναι Erayani Arrafif.

Η NA και η μητέρα της επικοινώνησαν με την αστυνομία και ασκήθηκαν διώξεις για απάτη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν