Σοκ στον Βόλο: 62χρονος με κορονοϊό έπεσε στο κενό από τον 7ο όροφο του νοσοκομείου

Σοκ στον Βόλο: Η υγεία του ήταν καλή και σε λίγες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο

Σοκ στον Βόλο: Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με την ξαφνική αυτοκτονία ενός 62χρονου. Ο 62χρονος άνδρας νοσηλευόταν στην κλινική Covid-19 καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή και σε λίγες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο, ο 62χρονος έπεσε στο κενό από τον 7ο όροφο του Αχιλλοπούλειου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος σηκώθηκε από το κρεβάτι του. Κοίταξε προς τη μεριά των άλλων δύο ασθενών που ήταν στο δωμάτιο. Και ύστερα τους είπε «Σας ευχαριστώ για όλα, αλλά εγώ φεύγω». Πριν να προλάβει κανείς να καταλάβει τι συμβαίνει, ο 62χρονος βούτηξε στο κενό.

Στο σημείο επικράτησε σοκ με κραυγές γιατρών και νοσηλευτών που συνειδητοποίησαν τι συνέβη.

Ο 62χρονος αυτόχειρας καταγόταν από το Βελεστίνο και εργαζόταν ως εργατοτεχνίτης σε ανασκαφές της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Μαγνησίας.

Επρόκειτο για καλόκαρδο και φιλήσυχο άνθρωπο που ζούσε με τον αδερφό του, καθώς δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια. Με κορονοϊό νόσησε και ο αδερφός του, χωρίς ωστόσο να εισαχθεί σε νοσοκομείο, μιας και είχε ήπια συμπτώματα.

Σοκ στον Βόλο: 62χρονος έπεσε από τον 7ο όροφο του νοσοκομείου

Πέρα από το σοκ στο νοσοκομείο του Βόλου, σοκ επικρατεί και με τα 41 κρούσματα κορονοϊού στο Γεννηματάς

41 θετικά κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα. Εξαιτίας των κρουσμάτων, έχει κλείσει ολόκληρη μία κλινική.

Η Ματίνα Παγώνη ανέφερε τα εξής για την προέλευση των κρουσμάτων «είναι 15 από το υγειονομικό προσωπικό (γιατροί και νοσηλευτές) και οι υπόλοιποι είναι συνοδοί ασθενών και ασθενείς. Αν με ρωτάτε από που ξεκίνησε, κανένας δεν ξέρει. Οι νοσηλευτές και οι γιατροί ήταν εμβολιασμένοι οι μισοί και οι άλλοι μισοί είχαν περάσει τη νόσο, δηλαδή δεν ήτανε σε ποσοστό προσωπικού που δεν είχαν εμβολιαστεί».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα