Σοκ στον Βόλο: Άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου και φώναζε «πατήστε με!»

Σοκ στον Βόλο: Ευτυχώς ο άνδρας σώθηκε την τελευταία στιγμή

Σοκ στον Βόλο: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Ιωνία Βόλου. Ένας μεσήλικας άνδρας προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 14:00. Ο άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου στη Νέα Ιωνία Βόλου και περίμενε να περάσει το τρένο να τον πατήσει!

Πράγματι εκείνη τη στιγμή περνούσε τρένο το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Βόλο προς Λάρισα. Ο χειριστής της αμαξοστοιχίας είδε έντρομος τον άνδρα να είναι ξαπλωμένος στις γραμμές στο ύψος της Βαμβακουργίας.

Αμέσως πάτησε το χειρόφρενο ώστε να σταματήσει το τρένο εγκαίρως. Πραγματικά για κλάσματα δευτερολέπτου, το τρένο σταμάτησε λίγο πριν να φτάσει στον άνδρα. Ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και φώναζε «Πατήστε με, Πατήστε με»!.

Ο οδηγός κατέβηκε από το τρένο και ο ίδιος με τη βοήθεια του πληρώματος τον απομάκρυναν από την γραμμή. Έπειτα το τρένο συνέχισε τη διαδρομή του προς Λάρισα. Το περιστατικό αφορούσε στο δρομολόγιο των 13:40 από Βόλο προς Λάρισα.

Σοκ στον Βόλο: Άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές να τον πατήσει το τρένο

Πέρα από το απίστευτο περιστατικό στην περιοχή του Βόλου που προκάλεσε σοκ, στη Θεσσαλονίκη νεαρός πήδηξε στο κενό από πολυκατοικία

Πτώση στο κενό από τον 4ο όροφο ταράτσας πολυκατοικίας έκανε ένας νεαρός άνδρας στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας από την πτώση, έπεσε πάνω στον ουρανό ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα