«Μου επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι»: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον άσσο του Ολυμπιακού

Ρούμπεν Σεμέδο: Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Ρούμπεν Σεμέδο: Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στην δημοσιότητα για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, προκαλώντας αναστάτωση.

Πιο αναλυτικά Ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από καταγγελία 17χρονης στο Τμήμα Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και εντός ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής;

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης. Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Το παρελθόν του Ρουμπεν Σεμέδο

Ο Πορτογάλος άσος δεν είναι η πρώτη φορά που έχει εμπλοκή σε θέματα σεξουαλικών και όχι μόνο εγκλημάτων. Τον Φεβρουάριο του 2018 υπήρξε σύλληψη για επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση. Παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας με τον ίδιο να παραμένει για 142 ημέρες στη φυλακή.

Αλλά ούτε αυτή ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε τις αρχές. Η πρώτη καταγγελία ήρθε στις 29 Οκτωβρίου του 2017. Τότε ο Σεμέδο αγωνιζόταν στην Ισπανία και η πρώτη καταγγελία ήρθε από γυναίκα. Που κατήγγειλε στις αρχές της χώρας τον Ρούμπεν Σεμέδο για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι τα ξημερώματα. Ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση.

Λίγες ημέρες μετά, η Αστυνομία στην Ισπανία τον ανακρίνει για επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ υπό την απειλή όπλου. Δείχνοντας ότι α μπλεξίματα με τον νόμο δε θα σταματούσαν τόσο εύκολα για τον διεθνή Πορτογάλο.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο