Σοβαρές σκέψεις για ειδικό ωράριο στα Σούπερμαρκετ για τους ανεμβολίαστους στις 6 τα χαράματα

Σοβαρές σκέψεις για ειδικό ωράριο στα Σούπερμαρκετ για τους ανεμβολίαστους στις 6 τα χαράματα

Ανεμβολίαστοι: Θα ψωνίζουν στα σούπερ μάρκετ από τις έξι το πρωί και ως τις οχτώ

Ανεμβολίαστοι: Η πρόταση τη κυρίας Λίνου, για το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, φαίνεται να τίθενται σε εφαρμογή φέτος. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Αθηνά Λίνου είχε προτείνει το ωράριο 06:00-08:00 το πρωί, για τα ψώνια των ηλικιωμένων στα σούπερ μάρκετ. Αυτή λοιπόν η σκέψη, επιστρέφει τροποποιημένη για τους ανεμβολίαστους.

Σοβαρές σκέψεις για ειδικό ωράριο στα Σούπερμαρκετ για τους ανεμβολίαστους στις 6 τα χαράματα

Οι νέες συνθήκες πρόσβασης των ανεμβολίαστων στα σούπερ μάρκετ

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ στις έξι το πρωί και ως τις οχτώ. Σε αυτό το ωράριο θα δέχονται μόνο ανεμβολίαστους.

Έτσι, θα υπάρχει η δυνατότητα στους ανεμβολίαστους, να έχουν πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης. Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να μην κάνουν τηλεφωνικές ή διαδικτυακές παραγγελίες, στις οποίες τα καταστήματα έχουν όριο ελαστικής παραγγελίας κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Υ.Γ. Το σοβαρότερο πρόβλημα για την απαγόρευση εισόδου σε ανεμβολίαστους είναι τα φαρμακεία. Εκεί, δεν μπορεί να αποτραπεί η πρόσβαση σε ανεμβολίαστους, καθώς απο την πρόσβαση σε αυτά εξαρτάται η ζωή τους.

Κανένας Άγγελος Λάτσιος: Αυτό το παιδί της Ελένης Μενεγάκη παίρνει την τεράστια περιουσία της παρουσιάστριας

Μαζωνάκης: Δεν φαντάζεστε τι επάγγελμα έκανε πριν ο υπνοθεραπευτής

Θλίψη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε λατρεμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Καιρός- Προειδοποίηση Καλλιάνου: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει περισσότερο – Τι θα συμβεί στην Αττική

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε τι έδειξε η τελευταία δημοσκόπηση – Ποιος βγαίνει πρώτος

Προτεινόμενα