Σπάει την σιωπή της η μητέρα της Ρούλας: «Δεν πιστεύω τίποτα, θα είμαι δίπλα στην Ρούλα μου, στο παιδί μου»

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Σπάει για πρώτη φορά την σιωπή της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, έτσι ακριβώς όπως αναμενόταν. Μπορεί η 33χρονη να μην έχει ακόμη ομολογήσει τις πράξεις, έχοντας και την οικογένεια της στο πλευρό της.

 Η μητέρα της 33χρονης, λίγες ώρες μετά το ένταλμα σύλληψης «σπάει» για πρώτη φορά την σιωπή της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπενθυμίζουμε πως κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Για τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις, μίλησε η γιαγιά των άτυχων παιδιών στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τι δήλωσε αναλυτικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά γιατί την ξέρω, είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί» τόνισε. «Μέχρι τελευταία στιγμή, θα είμαι δίπλα στην Ρούλα μου, στο παιδί μου», πρόσθεσε.

Η μητέρα της 33χρονης περιέγραψε, την στιγμή που οι αρχές έφτασαν στο σπίτι. «Εγώ ήμουν εδώ στο σπίτι, με ειδοποίησε η μικρή μου κόρη που ήταν μαζί της στο σπίτι. Μου είπε πως θα πάει στη ΓΑΔΑ και το βράδυ θα είναι πίσω στο σπίτι της».

«Δεν θα είχε κανένα κέρδος αν σκότωνε την Τζωρζίνα γιατί έτσι δεν θα υπάρχει πια οικογένεια να κρατήσει τον Μάνο«, ανέφερε παράλληλα η μητέρα της 33χρονης. Περιέγραψε, άλλωστε, τη μεγάλη αγάπη της κόρης της για το 9χρονο κορίτσι, με το οποίο όπως ανέφερε επικοινωνούσαν με τα μάτια.

Related posts

«Κόκκινος συναγερμός»: Βρέθηκαν νεκρά ποντίκια σε ρύζι – Ανακλήθηκαν 27.500 συσκευασίες

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Μεγάλn προσοχń, το έχουμε όλοι στο φαρμακεiο του σπιτιού: Ανακαλεiται παρτίδα πασiγνωστου αναλγnτικού φαρμάκου