Σπουδαία κίνηση από τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ: 100 ευρώ τον μήνα για ψώνια σούπερ μάρκετ στους εργαζόμενους

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Οι νέες πρωτοβουλίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Νέα σπουδαία κίνηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον όμιλο ΒΙΑΝΕΞ, καθώς οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν για έναν χρόνο κουπόνια αξίας 100 ευρώ τον μήνα

Σε μία σημαντική κίνηση για την ανακούφιση των εργαζομένων της ΒΙΑΝΕΞ από τις ασφυκτικές πιέσεις της ακρίβειας στους προϋπολογισμούς των οικογενειών τους προχώρησε ο πρόεδρος και διεθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου φαρμακευτικού ομίλου της Ελλάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Η αξιέπαινη ενέργεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληφορίες της Voria.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ ανακοίνωσε πως από τον Νοέμβριο του έτους 2022 μέχρι και τον Οκτώβριο τους έτους 2023, δηλαδή για διάστημα ενός έτους, η εταιρεία χορηγεί μία διατακτική – κουπόνι αγοράς για super market, ονομαστικής αξίας 100 ευρώ, σε όσους εργαζόμενους έχουν ονομαστικές μεικτές μηνιαίες αποδοχές τους έως το ποσό των 2.500 ευρώ. Στις παραπάνω αποδοχές δεν υπολογίζονται πρόσθετες αμοιβές υπερεργασίας, υπερωριών, νύκτας, αργίας κλπ.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία αξιέπαινη ενέργεια του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ που στηρίζει εμπράκτως τους εργαζόμενους της σε μία περίοδο που τα κόστη της ενέργειας και των αγαθών πρώτης ανάγκης έχουν εκτιναχθεί πιέζοντας την καθημερινότητα των πολιτών.

Related posts

Τώρα είναι στην αγκαλιά της Παναγίας: Νεκρή 11χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στις διακοπές

Νέα μεγάλη φωτιά στα τώρα: Εκκενώνονται δύο οικισμοί – Νέο μήνυμα από το 112

Νεπάλ: Τουλάχιστον 18 νεκροί στην συντριβή μικρού αεροπλάνου κατά την απογείωσή του