Στα χέρια πιάστηκαν Φιλιππίδης και Λιγνάδης στη φυλακή – Η φράση που άναψε το φυτίλι

Πέτρος Φιλιππίδης: Ήρθε στα χέρια με το Λιγνάδη στη φυλακή

Πέτρος Φιλιππίδης: Σύμφωνα με δημοσιεύματα πιάστηκε στα χέρια με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κόντρα βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται να μην έχουν την καλύτερη σχέση μέσα στις φυλακές, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα πιάστηκαν στα χέρια. Η κόντρα τους μάλιστα εκφράζεται ακόμα και μπροστά στους υπόλοιπους τροφίμους.

Οι κορυφαίοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες, μετά από σοκαριστικές καταγγελίες, βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής στην Τρίπολη, όντες αμφότεροι προφυλακιστέοι. Ο Λιγνάδης κατηγορείται για παιδεραστία, ο Φιλιππίδης για βιασμό και απόπειρα βιασμού, με άπαντες να περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η συμβίωσή τους.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ήρθε στα χέρια με το Λιγνάδη στη φυλακή

Άσχημη η σχέση του Φιλιππίδη με τον Λιγνάδη μέσα στις φυλακές

Εκεί, που φαινόταν ακόμη και να ανεβάζουν μαζί παράσταση κωμική, αίφνης οι σχέσεις τους επιδεινώθηκαν. Ο Φιλιππίδης, αρχικά, αρνήθηκε τον ρόλο που του έδινε ο Λιγνάδης στην παράσταση, ενώ αργότερα μια ατάκα είχε «θυελλώδη» αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το «Spirto», αυτή ήταν και η αφορμή για έναν άγριο καβγά στο προαύλιο των φυλακών μπροστά σε όλους. Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν, πρωτίστως στα λόγια και ύστερα ερχόμενοι στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να τους χωρίζουν. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ηθοποιοί.δεν περνάνε καλά μαζί στην φυλακή. Απεναντίας, μάλλον ο ένας φυτιλιάζει, βλέποντας τον άλλο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ήρθε στα χέρια με το Λιγνάδη στη φυλακή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα