Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης: 23χρονος μπήκε να κλέψει σπίτι και τον πήρε ο ύπνος

Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης: 23χρονος μπήκε να κλέψει σπίτι και τον πήρε ο ύπνος

Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης: Η ένοικος του σπιτιού εντόπισε τον 23χρονο να κοιμάται και κάλεσε την αστυνομία

Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης: Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη. Ένας 23χρονος άνδρας από το Μαρόκο μπήκε σε ένα διαμέρισμα για να κλέψει. Ο 23χρονος κατάφερε πράγματι να τρυπώσει στο διαμέρισμα χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ένοικο το περασμένο Σάββατο.

Ωστόσο, το επόμενο πρωί που ξύπνησε η ένοικος, εντόπισε τον 23χρονο να κοιμάται στον καναπέ. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ήρθε και τον συνέλαβε. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό. Ειδικά για το χρηματικό ποσό, ο 23χρονος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πού τα βρήκε. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης: 23χρονος μπήκε να κλέψει σπίτι και τον πήρε ο ύπνος

Ενώ στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη ο κλέφτης αποκοιμήθηκε, στα Ιωάννινα μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε ατύχημα

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας οδηγός στα Ιωάννινα προκάλεσε ατύχημα επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης. Καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ δεν σταμάτησε εγκαίρως στο φανάρι που ήταν κόκκινο. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω στο μπροστινό αυτοκίνητο το οποίο είχε σταματήσει. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν σύο επιβάτες οι οποίοι τραυματίστηκαν. Ωστόσο, ο μεθυσμένος οδηγός αδιαφόρησε, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε. Ευτυχώς, λίγη ώρα μετά, εντοπίστηκε από την Τροχαία και συνελήφθη.

Προτεινόμενα