Στενή φίλη του ζευγαριού: Οι απόπειρες αυτοκτονίας, η η «ανεπιθύμητη» εγκυμοσύνη και ο εκβιαστικός γάμος

by Τόνια Τζαφέρη
Στενή φίλη του ζευγαριού: Οι απόπειρες αυτοκτονίας, η η «ανεπιθύμητη» εγκυμοσύνη και ο εκβιαστικός γάμος

Υπόθεση Πάτρας: Τι δηλώνει στενή φίλη για το ζευγάρι

Όλο και περισσότερες εξελίξεις έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της Πάτρας, αφού μια στενή φίλη του ζευγαριού προχώρησε σε αποκαλύψεις για την μεταξύ τους σχέση αλλά και για όσα δηλώνουν.

Μια νέα μαρτυρία, από στενή φίλη του ζευγαριού, έρχεται να φωτίσει πτυχές της προσωπικότητας της μητέρας των κοριτσιών αλλά και της σχέσης που έχει με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η ίδια η μητέρα των παιδιών στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη για την πραγματική σχέση με τον σύζυγό της, αφού – σε αντίθεση με όσα υποστήριξε και πάλι στην ίδια εκπομπή του MEGA – παραδέχτηκε ότι είχαν σκοπό να πάρουν διαζύγιο, καθώς και ότι πλέον οι σχέσεις τους είναι συμβατικές, μία άλλη μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση, κυρίως επειδή σκιαγραφεί την προσωπικότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη σχέση με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», φίλη του ζευγαριού, που γνωρίζει πολύ καλά τόσο τη μητέρα των κοριτσιών, όσο και τον πατέρα τους, Μάνο Δασκαλάκη, θέλησε να μιλήσει, προκειμένου – όπως είπε – να βάλει «ένα λιθαράκι, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια όσον αφορά το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας».

Στενή φίλη του ζευγαριού: Οι απόπειρες αυτοκτονίας, η η «ανεπιθύμητη» εγκυμοσύνη και ο εκβιαστικός γάμος

«Ξέρω τη Ρούλα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά η φίλη του ζευγαριού, μιλώντας για την παιδική ηλικία της μητέρας των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα ανέφερε στην εφημερίδα πως «η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία»:

Τι δηλώσει η στενή φίλη του ζευγαριού για την σχέση του Μάνου και της Ρούλας από την Πάτρα

«…Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ότι ερωτεύτηκε. Μεταφορικά, ‘τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της’. Τον παρακολουθούσε νύχτα – μέρα. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του. Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική. Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή συνέχισε να το κάνει αυτό, του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον ‘βομβάρδιζε’. Τον ακολουθούσε στο γήπεδο, γιατί αυτός έπαιζε σε μια τοπική ομάδα. Η Ρούλα, την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της, έκανε και μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση».

«Στη συνέχεια», όπως είπε, «γνώρισε έναν άλλο άνδρα, τον Β., με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Μάλιστα, μετακόμισε στο σπίτι των πεθερικών της, με τους οποίους έμεναν μαζί». Ο αρραβώνας αυτός, όμως, δεν κράτησε πολύ, όπως ανέφερε η γυναίκα:

«Έγιναν μεγάλοι καυγάδες και πολλές φασαρίες για τον τρόπο συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη χωρίσει. Η Ρούλα στη συνέχεια αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας για να έχει κάποιο χαρτζιλίκι».

Στενή φίλη του ζευγαριού: Οι απόπειρες αυτοκτονίας, η η «ανεπιθύμητη» εγκυμοσύνη και ο εκβιαστικός γάμος

Σύμφωνα με όσα λέει το πρόσωπο-κλειδί, η Ρούλα γνωρίστηκε με τον σύζυγό της σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου: «Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα, Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, ο Μάνος Δασκαλάκης μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς της Ρούλας…

Ο νεαρός, τότε 20-21 χρονών, δεν ήθελε αυτή τη γρήγορη εγκυμοσύνη, καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Επενέβη μάλιστα η μητέρα του – πάντα, σύμφωνα με την «Μπαμ» – γιατί οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και προσπαθούσαν να πείσουν τη Ρούλα να μην κρατήσει το παιδί.

Της έλεγαν ότι ‘ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας…’. Η Ρούλα του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Του είπε: ‘Ή θα με παντρευτείς ή θα σε κυνηγήσω στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται’.  Λίγο πριν από τη γέννηση της Τζωρτζίνας έκαναν πολιτικό γάμο. Δημιούργησαν μάλιστα ένα κοινό προφίλ, ‘Μάνος και Ρούλα Δασκαλάκη’, το οποίο αργότερα διέγραψαν και έκανε ο καθένας το δικό του. Εκεί άρχισαν να αναρτούν πολλές φωτογραφίες των ίδιων και των παιδιών τους…».

Περισσότερες δηλώσεις για το ζευγάρι στην Πάτρα

Όπως είπε η γυναίκα, το ζευγάρι, από τον πρώτο καιρό της συμβίωσής του, είχε πολλά προβλήματα: «Η Ρούλα θεώρησε ότι επειδή είναι μεγαλύτερη και έχει εμπειρία, μπορεί να περνάει το δικό της. Παράλληλα, εξέφραζε την αγωνία της μήπως της κάνουν μάγια για να χάσει το παιδί… Η Τζωρτζίνα, όταν γεννήθηκε, ήταν ένα πανέμορφο και υγιέστατο μωρό. Το ζευγάρι με το μωρό τους έμενε χωρίς να πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει η σπιτονοικοκυρά τους, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο από καρκίνο. Η γυνα