Στην φόρα η κρυφή αλήθεια για τους λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

by Τόνια Τζαφέρη

Έτσι «καίγεται» ο πιλότος για τον φόνο της Καρολάιν

Στο «χτύπημα» της εφημερίδας «OnTime» στο πρωτοσέλιδο της υπάρχει ο υπέρτιτλος «Τι ακούγεται για τον Μπάμπη τον φονιά: ΓΟΥΣΤΑ και μαύρο χρήμα». Οι τελευταίες δύο λέξεις ερευνώνται σχετικά με το τι μπορεί να σημαίνουν για τη δράση του συζυγοκτόνου.

Μπορεί στο άνοιγμα των λογαριασμών να μην έχει βρεθεί κάτι, ωστόσο… η βαλίτσα θα ταξιδέψει κι άλλο σε αυτή την υπόθεση, καθώς αν ισχύουν έστω και στο ελάχιστο όσα είπε η τρανσέξουαλ, με την οποία ο Αναγνωστόπουλος είχε ερωτικές επαφές, περί «μαύρου χρήματος», τότε οι πηγές χρηματοδότησής του ίσως δεν πρέπει να αναζητηθούν στις κάμερες.

Δεν υπάρχει συνεργός στη δολοφονία της Κάρολαιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, με βάση τα οποία δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Στην φόρα η κρυφή αλήθεια για τους λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Πως θα εξελιχθεί η δική του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τις επόμενες ημέρες ο φάκελος της δικογραφίας θα διαβιβαστεί σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και ακολούθως ο φάκελος θα διαβιβαστεί στο δικαστικό συμβούλιο για τη έκδοση βουλεύματος που θα σηματοδοτήσει και την αντίστροφη μέτρηση για τη δική.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορουμένου τα τέλη Ιουνίου και την ολοκλήρωση του υλικού δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως, όπου δεν προέκυψε η ανάγκη συμπληρωματικής κατάθεσης του Μπάμπη ή άλλου προσώπου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν