Συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας: «Η κόρη μας είχε εκφράσει την επιθυμία για δωρεά οργάνων»

Θεσσαλονίκη: Το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας και της 21χρονης φοιτήτριας

Μόνο συγκίνηση μπορούν να προκαλέσουν τα λόγια της μητέρας της 21χρονης Εμμανουέλας που έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ύστερα από την μάχη που έδωσε στην εντατική.

«Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος για μας. Το παιδί μου μας το είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. Την τελευταία φορά που την είδα σε αυτό το κρεβάτι με τα εκατοντάδες καλώδια και σωληνάκια. Η καρδιά της χτυπούσε ποιοι είμαστε εμείς που θα την σταματούσαμε», είπε η μητέρα της 21χρονης.

Πέντε ολόκληρες μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 21χρονη Εμμανουέλα. Οι γιατροί έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για να σώσουν την 20χρονη φοιτήτρια, αλλά τελικά δεν άντεξε.

Τα τραύματα όμως από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ασυνείδητος οδηγός που την χτύπησε και την εγκατέλειψε στην Εγνατία ήταν πολύ σοβαρά και το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή.

Η μητέρα της, με μία σπαρακτική ανάρτηση στο διαδίκτυο, την αποχαιρέτησε, όχι με ένα αντίο αλλά με την προσμονή ότι θα ξαναβρεθούν.Ο πατέρας της 21χρονης μίλησε στον Alpha: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» αρκέστηκε να πει.

Θεσσαλονίκη: Προκλητικός ο 26χρονος οδηγός

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA καταγράφεται η στιγμή που ο 26χρονος οδηγός φεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα από το σημείο που χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την άτυχη κοπέλα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν έμεινε για να την βοηθήσει, επειδή δεν έχει άδεια παραμονής, ενώ έριξε ευθύνες και στο ίδιο το θύμα.

Μετά το πέρας της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 26χρονος δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία.

Αύριο, Δευτέρα, θα γίνει η κηδεία της άτυχης κοπέλας στα Χανιά, ενώ την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένες οι απολογίες τόσο του 26χρονου οδηγού όσο και της 19χρονης συνεπιβάτιδάς του, οι οποίοι πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν τον θάνατο και όχι τον βαρύ τραυματισμό της.

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη