Συγκινεί o Χρανιώτης για το γιο του: “Θα πεθάνω εγώ για να ζήσεις εσύ, μικρέ”

by Αντώνης Βαλμάς

Ο Γιώργος Χρανιώτης τελείωσε με τη «Δικαίωση» στο σινεμά, όπου υποδύεται έναν αντάρτη από τα Καλάβρυτα, και άρχισε τις πρόβες για τους «Μπαμπούλες», μια κωμωδία φαντασμάτων που θα περιοδεύσει όλο το καλοκαίρι.

Και με το που «πέθανε» στον «Ήλιο» ως «κακός αστυνομικός», ξαναγεννήθηκε στον «Πλάτανο» ως «καλός ακτιβιστής». Ούτε μία μέρα δεν ξεκουράστηκε στα ενδιάμεσα, ενώ η ύπαρξη του 11μηνου γιου του είναι γι’ αυτόν η πιο… ηρωική πράξη!

Μιλήστε μας λίγο για τον Νικόλα…

Ήσασταν πάντα έτσι;

«Όχι, μεγαλώνοντας άρχισα να σκέφτομαι πιο έντονα αυτά τα πράγματα. Και παλιότερα έτρωγα κρέας μία φορά τον μήνα, όχι περισσότερο. Και πάλι όμως “εγκληματίας” ήμουν. Είναι σαν να λες “μόνο μία φορά τον μήνα βιάζω, δεν έγινε και κάτι”. Στον γάμο μου το 2018 όμως με φρίκαρε τόσο η ιδέα πως για να γιορτάσουμε εμείς την ένωση μας έπρεπε να χυθεί αίμα, που σταμάτησα κατευθείαν το κρέας. Έτσι, νιώθω ανακούφιση και είμαι πολύ καλύτερα με τη συνείδηση μου, γιατί δεν συμμετέχω σε αυτό το έγκλημα».

«Εγώ, ο Πέτρος Λαγούτης και ο Μάριος Αθανασίου έχουμε ξεκάθαρα πάρει θέση δημοσίως υπέρ των ανθρώπων που έχουν κακοποιηθεί, από την εποχή του σκανδάλου Λιγνάδη. θεωρώ πλέον πως, αν ο γιος μου πει στο μέλλον πως θέλει να γίνει ηθοποιός, θα το αντιμετωπίσω με την ίδια ψυχραιμία όπως αν θα μου έλεγε πως θα γίνει πολιτικός μηχανικός. Το να είσαι ηθοποιός είναι υπέροχο πράγμα και πρέπει επιτέλους να τελειώσει αυτή η φήμη ότι για να τα καταφέρεις θα πρέπει πρώτα να κάνεις κάποιες ανεπιθύμητες παραχωρήσεις ή να περάσεις από κρεβάτια»

Καθώς μεγαλώνει ο γιος σας, νιώθετε να καταλαβαίνετε περισσότερο τους γονείς σας;

«Νομίζω πως καταλαβαίνω περισσότερο τον εαυτό μου! Ένας από τους λόγους που ήθελα να κάνω παιδί ήταν όχι για να μάθω εγώ πράγματα στον γιο μου, αλλά για να μου μάθει εκείνος. Το πρώτο πράγμα που μου έμαθε είναι πως είμαι… ήρωας! Όχι επειδή, π.χ., ξυπνάει το βράδυ και τον φροντίζω, αλλά γιατί είμαι έτοιμος να πεθάνω για κάποιον. Μέχρι πρότινος δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω για κανέναν. Πλέον στο υποθετικό ερώτημα “ποιος να ζήσει και ποιος να πεθάνει” η απάντηση είναι εξαιρετικά εύκολη: θα πεθάνω εγώ για να ζήσεις εσύ, μικρέ..,», λέει στο Τηλέραμα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα