Συγκλονίζει η θεία του 5χρονου από τον Κολωνό: «Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα»

by Εύα Ζαχαριάδη

Κολωνός: Σ’ ένα θαύμα ελπίζουν γιατροί και οικογένεια για το 5χρονο παιδί

Το 5χρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το διαμέρισμα που πήρε φωτιά, νοσηλευέται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η θεία του παιδιού κλαίγοντας, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που περνάει η οικογένεια και την κατάσταση υγείας του 5χρονου.

Τονίζεται ότι το 5χρονο αγόρι χαροπαλεύει και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Η θεία του ανήλικου μιλώντας στο Alpha είπε: «Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί.

Ο αδερφός μου, μου είπε είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι. Μου είπε “αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε”».

Συγκλονίζει η θεία του 5χρονου από τον Κολωνό: «Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα»

Την θεία επιβεβαίωσε και η μητέρα του 5χρονου, που κλαίγοντας είπε: «είναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει».

Ο σύζυγος μου δεν πίνει, ήταν πολύ κουρασμένος», είπε η μητέρα του 5χρονου, ενώ στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι έσπασε την πόρτα για να μπει μέσα στο σπίτι.

Κολωνός: Τι δήλωσε ο πατέρας

«Με πήρε ο ύπνος, ξαφνικά ξύπνησα από τις φωνές και τον καπνό», είπε ο πατέρας

Άγνοια για την αιτία που προκάλεσε τη φωτιά στο διαμέρισμά τους στον Κολωνό, δήλωσε ο πατέρας στους αστυνομικούς ενώ στην κατάθεσή του υποστηρίζει πως τον είχε πάρει ο ύπνος από την κούραση και δεν κατάλαβε πώς έγινε το τραγικό περοστατικό.

Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και κατέθεσε σήμερα στις Αρχές. Ο πατέρας έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς τυλίχθηκε στις φλόγες το σπίτι του, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν, όταν από την κούραση τον πήρε ο ύπνος και δεν κατάλαβε πώς έπιασε φωτιά.

«… Με την γυναίκα μου δουλεύουμε το ταξί που έχουμε και όταν γύρισα σπίτι εκείνη πήρε το μεγαλύτερο παιδί και πήγαν να ψωνίσουν κάτι για να φάμε. Στο δωμάτιο έπαιζαν τα δύο μικρότερα παιδιά 5 και 7 χρονών και εγώ ξάπλωσα και χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος. Ξαφνικά ξύπνησα από τις φωνές και τον πυκνό καπνό», φέρεται να είπε στις Αρχές.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν