Συνέντευξη με πρόσωπο «έκπληξη» για την υπόθεση Πισπιρίγκου: Ανάρτηση «βόμβα» από την Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη: Το νέο καθηλωτικό τρέιλερ

Η υπόθεση της Πάτρας συνεχίζεται με την Αγγελική Νικολούλη να αποκαλύπτει όλο και περισσότερο για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή (8/4) δημοσιεύτηκε στο Instagram με τους χρήστες στα social media να αναρωτιούνται ποιος είναι ο άνδρας από τον οποίο φαίνεται να παίρνει συνέντευξη η δημοσιογράφος.

Η Αγγελική Νικολούλη και οι αποκαλύψεις για τους θανάτους των τριών παιδιών

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα να είναι καταιγιστικές και κάθε μέρα να γίνονται νέες αποκαλύψεις και να έρχονται στο φως περισσότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, η Αγγελική Νικολούλη δημοσίευσε νέο τρέιλερ.

Στο νέο τρέιλερ που ανέβηκε στο προφίλ της εκπομπής, αλλά και της Αγγελικής Νικολούλη (με μορφή stories) στο Instagram ακούγεται το βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της Τζωρτζίνας τον Οκτώβριο του 2016 που έγινε σε παιδότοπο όταν εκείνη έκλεινε τα τρία της χρόνια, έχοντας στο πλευρό της τη μικρή της αδερφή, Μαλένα, τότε ηλικίας ενός έτους και τους γονείς της, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη.

Αυτό, όμως, το οποίο έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα social media είναι το αινιγματικό στόρι της Αγγελικής Νικολούλη όπου απεικονίζεται να παίρνει συνέντευξη από έναν άντρα, ο οποίος δε διακρίνεται ποιος είναι καθώς τον κρύβουν οι συνεργάτες της, με τους χρήστες του Twitter να εικάζουν πως είναι ο Μάνος Δασκαλάκης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απορία όλων θα λυθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Εκπομπή Νικολούλη: Το τρέιλερ για το επόμενο Φως στο Τούνελ που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή (8/4).

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega, έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί. Αυτός ήταν, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, και ο λόγος που ο Μάνος δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Related posts

«Κόκκινος συναγερμός»: Βρέθηκαν νεκρά ποντίκια σε ρύζι – Ανακλήθηκαν 27.500 συσκευασίες

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Μεγάλn προσοχń, το έχουμε όλοι στο φαρμακεiο του σπιτιού: Ανακαλεiται παρτίδα πασiγνωστου αναλγnτικού φαρμάκου