Συγγρού δυστύχημα: Πήγε να διασχίσει τη Συγγρού και διερχόμενο αυτοκίνητο τον πέταξε στον αέρα!

by Antonis Spyropoulos

Συγγρού δυστύχημα: Απίστευτα όσα κατέγραψε η κάμερα

Συγγρού δυστύχημα: Κόβει την ανάσα το τροχαίο που κατέγραψαν το μεσημέρι της Παρασκευής 04/09 οι κάμερες ασφαλείας του MEGA. Θύμα είχε έναν πεζό, που, άγνωστο για ποιο λόγο, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη Συγγρού τρέχοντας, σε σημείο όπου ούτε διάβαση υπήρχε, αλλά ούτε και φανάρι!

Ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και, πλέον, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται να περνά, με κίνδυνο της ζωής του, το ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου, να σκαρφαλώνει στο διαχωριστικό στηθαίο και, κατόπιν, να επιχειρεί να περάσει στην απέναντι πλευρά και από το ρεύμα καθόδου.

Συγγρού δυστύχημα: Διέσχιζε το δρόμο και αυτοκίνητο  τον πέταξε ψηλά

Καθώς, όμως, κατεβαίνει από τη νησίδα, στο τσακ τον αποφεύγει ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι. Δεν προλαβαίνει, όμως, να συμβεί το ίδιο και με ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Το δεύτερο κατεβαίνει τη Συγγρού με ταχύτητα, το οποίο, παρά την απέλπιδα προσπάθεια του πεζού να το αποφύγει κάνοντας ένα μικρό άλμα(!), το όχημα τον χτυπάει με δύναμη και τον πετάει στον αέρα!

Το βίντεο του δυστυχήματος στη Συγγρού

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα