Συνοδεία πολιτικού σταμάτησε ταξί που μετέφερε τραυματισμένο παιδί για να περάσει «επίσημος»

by Τόνια Τζαφέρη

Συνοδεία πολιτικού: Άλλη μια πράξη τους που εξοργίζει

Συνοδεία πολιτικού: Είναι μια ακόμη είδηση που εξοργίζει. Καθώς οδηγός ταξί μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha 98,9, κατήγγειλε ότι τον σταμάτησαν. Ενώ μετέφερε ένα τραυματισμένο παιδί στο κεφάλι, προκειμένου να περάσουν. Τον σταμάτησαν οι συνοδοί του πολιτικού, προκειμένου να περάσει εκείνος, αδιαφορώντας για το ταξί και το τραυματισμένο επιβάτη.

Ο οδηγός, εμφανώς ταραγμένος διερωτήθηκε «τι θα γινόταν αν το παιδί πέθαινε μέσα στο αυτοκίνητο;»

Συνοδεία πολιτικού: Άλλη μια πράξη τους που εξοργίζει

Πιο αναλυτικά ο κ. Δημοσθένης, το πρωί μετέφερε στο νοσοκομείο επείγον περιστατικό με τραυματισμένο παιδί στο κεφάλι, μαζί με τους γονείς του. Ο οδηγός κινούταν με αναμμένα τα αλάρμ και το χέρι στην κόρνα, προκειμένου οι διερχόμενοι οδηγοί να του ανοίγουν τον δρόμο.

Αναλυτικά το σκηνικό της συνοδείας πολιτικού και του ταξί

Όπως καταγγέλλει ο επαγγελματίας οδηγός ταξί, την ώρα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας μία μηχανή υψηλού κυβισμού μπήκε μπροστά από το ταξί ζητώντας να… περιμένει μέχρι να περάσει ένας πολιτικός με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Όταν ο οδηγός ταξί του επισήμανε ότι μεταφέρει επείγον περιστατικό με παιδί που αιμορραγεί. Ο οδηγός της μηχανής (πιθανότατα αστυνομική συνοδεία του πολιτικού) του απάντησε με μια άσεμνη χειρονομία, δίνοντας προτεραιότητα στον… επίσημο!

Ο οδηγός ταραγμένος διερωτήθηκε: «Τι θα γινόταν αν το παιδί πέθαινε μέσα στο αυτοκίνητο;»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα