Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ο Ερντογάν «φίλησε το χέρι» του Μπάιντεν και έγινε viral

Ερντογάν: «Φίλησε το χέρι» του Μπάιντεν και έγινε viral

Ερντογάν: «Φίλησε το χέρι» του Μπάιντεν και έγινε viral

Ερντογάν: Viral έγινε η πρώτη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Τζο Μπάιντεν. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρουσιάστηκε στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ως ένας διαλλακτικός ηγέτης, αφού αυτή τη φορά ενσωμάτωσε ένα φιλειρηνικό προσωπείο.

Με δεδομένη ατζέντα έχει μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος αναμένεται να έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, όσο και με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά την προσφιλή του τακτική ο Τούρκος Πρόεδρος, εμφανίζεται έτοιμος να προχωρήσει σε διάλογο. Προσπαθεί να φανεί συγκαταβατικός στις θέσεις των άλλων χωρών, κυρίως της Ελλάδας και των Ευρωπαίων. Παράλληλα, δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεσή του να προσεγγίσει ξανά τις ΗΠΑ. Στόχος είναι να «μαλακώσει» τον Τζο Μπάιντεν, που έχει δείξει εξαρχής τις προθέσεις του απέναντι στην Άγκυρα. Ο Αμερικανός Πρόεδρος ωστόσο, έχει διακριθεί για την αυστηρή και αταλάντευτη στάση του στο θέμα των S-400. Επίσης, υπήρξε σκληρός και σε ό,τι έχει να κάνει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου οι 30 χώρες της Συμμαχίας στοχεύουν στον εποικοδομητικό διάλογο και στην ενότητα έτσι ώστε να βρουν λύσεις απέναντι σε Κίνα και Ρωσία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήρθε για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο, με τον Τζο Μπάιντεν, μετά την εκλογή του Αμερικανού Προέδρου.

Ερντογάν: «Φίλησε το χέρι» του Μπάιντεν και έγινε viral

Δείτε την viral φωτογραφία του Τούρκου Προέδρου

Η φωτογραφία, από τον πρώτο χαιρετισμό των δυο ανδρών έχει γίνει viral. Ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται, σαν να φιλάει το χέρι του Αμερικανού Προέδρου.

Ερντογάν: «Φίλησε το χέρι» του Μπάιντεν και έγινε viral

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα