Τα είχε σκεφτεί όλα όμως όχι αυτό: Η κίνηση που κόστισε στο Φιλιππίδη περισσότερο από όλες

by Τόνια Τζαφέρη

Πέτρος Φιλιππίδης: Άσχημες εξελίξεις για τον ηθοποιό

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πράξεις του ηθοποιού θα τιμωρηθούν και η Δικαιοσύνη έχει ήδη κάνει την δουλειά και συνεχίζει στην υπόθεση του γνωστού ηθοποιού.

Όχι μόνο βρίσκεται φυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, αλλά βλέπει τις προσπάθειες του να πηγαίνουν χαμένες…

Συμφωνά με πληροφορίες η τελευταία απόφαση των καναλιών, έχει να κάνει με οριστικό «εμπάργκο» στον κορυφαίο ηθοποιό. Οι τηλεθεατές, δηλαδή, θα κάνουν καιρό να ξαναδούν τον γνωστό ηθοποιό στη μικρή τους οθόνη! Καθώς τα κανάλια πήραν από κοινού αποφαση να μην παίζουν τα προγράμματα στα οποία συμμετείχε.

Θυμίζουμε ότι ο Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Και οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να μην υπάρχει πλέον στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η κίνηση που του κόστισε περισσότερο

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Βήμα, μετά την απομάκρυνσή του από την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν από κοινού να μην προβάλουν ξανά από την ταινιοθήκη τους, παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο ίδιος.

Έτσι οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε δεν θα προβάλλονται. Ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις.

Τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και προφανώς να υπάρξει αθωωτική απόφαση η απόφαση των καναλιών είναι οριστική.

Από την άλλη αυτό έχει μια συνέπεια και για όλους όσοι συμμετείχαν σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική) στις οποίες είχε πάρει μέρος ο Πέτρος Φιλιππίδης. Διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής τα χάνουν.

Πέραν των όσων κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει λάβει μέρος σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές. Που για χρόνια αποτελούσαν δυνατά «χαρτιά» του προγράμματος κάθε σταθμού.

Οι φράσεις του Πέτρου Φιλιππίδη που τον καταδικάζουν

Μια φράση που μοιάζει να… καταδικάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη ως προς την αντιμετώπιση των καναλιών, ήταν μια στιγμή απόλυτης αλαζονείας σε μια προσπάθεια βιασμού, που φέρεται να έκανε.

Η ηθοποιός Α.Γ. κατέθεσε την δική της εμπειρία με το γνωστό ηθοποιό το καλοκαίρι του 2014. Τα όσα περιγράφει, είναι συγκλονιστικά και ταυτόχρονα ανατριχιαστικά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται κατά την ίδια να χρησιμοποίησε τη θέση και τη φήμη που είχε προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά με αντάλλαγμα μία θέση εργασίας. Τα όσα καταγγέλλει δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού. Ένα αίσθημα εξουσίας και κτήσης πάνω στη νεαρή κοπέλα, με ταυτόχρονη βεβαιότητα ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που η ηθοποιός τον προειδοποιεί, ότι θα τον καταγγείλει στα κανάλια αυτός της απαντά κυνικά πως «τα κανάλια θα μου κλάσουν τα @@…». Προηγουμένως, έχει απλώσει ήδη το χέρι του, όπως καταγγέλλει η ίδια πάνω της και την αγγίζει. Αυτή αρνείται. Άλλωστε με τον ηθοποιό συναντήθηκε μόνο για δουλειά, αρχικά σε ένα καφέ. Στη συνέχεια ο ηθοποιός προσφέρεται να τη γυρίσει στο σπίτι. Την οδηγεί όμως σε έναν αδιέξοδο δρόμο στο Παλαιό Ψυχικό. Κλειδώνει την πόρτα του αυτοκινήτου για να μην μπορεί να βγει.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα